Groot alarm voor persoon te water Zwolle

Zwolle – Donderdag 24 oktober kwam er even voor één uur ’s nachts een verontrustend telefoontje binnen bij de hulpdiensten van Zwolle.

In de haven op industrieterrein Katwolde zouden één of meerdere personen te water zijn geraakt bij een passagiersboot waar een feestje aan de gang was. Politie, ambulance en brandweer rukten hiervoor met meerdere voertuigen uit en waarbij ook een duikteam van brandweer Kampen aanrijdend was. Al snel verscheen er een jongen op het toneel die er niet warm gekleed uitzag, deze bleek het ‘slachtoffer’ te zijn die even een duik in het water had genomen. Een bemanningslid van het schip heeft een hartig woordje met de persoon gesproken over wat er had kunnen gebeuren. De hulpdiensten konden weer terug naar hun basis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Groot alarm voor persoon te water Zwolle”

  1. Als je ‘even een duik neemt’ kan je ook het fatsoen hebben ‘even’ te laten weten dat je dat van plan bent… Scheelt weer in kosten, gemaakt door de mensen die bezorgd om je worden omdat ze je ineens missen….
    Wat mij betreft een kwestie van kosten verhalen op deze persoon!

  2. Onzin, hij doet niets illegaals. Als een ander daar van in paniek raakt, dan is dat diegene zijn eigen probleem. Sowieso is politieinzet een kostenpost die je moeilijk kunt verhalen op een persoon, dan kun je wel aan de gang blijven.

    Een ander verhaal is of het slim is van de jongen, natuurlijk had hij het even aan kunnen geven. Een boze preek is dan gepast, maar meer ookniet.

  3. Als ik de Telegraaf mag geloven, ging het naast deze jongen van 22 ook om een meisje van 19. Ze zouden in het water terecht zijn gekomen toen het schip nog aan het manoeuvreren was, waardoor ook niet duidelijk was in hoeverre er sprake was van een ongeluk of een bewuste sprong.

  4. weer van dat studenten volkje… Veroorzaken al genoeg problemen elke vrijdag zaterdagnacht in de binnenstad van ZWolle en nu dit weer al zoveelste keer.
    Kunnen niet studeren maar wel feesten en zuipen dan moeten ze maar niet lopen zeuren dat ze langer moeten studeren.. Maar dat kost ons allemaal onze belasting geld!!
    Gewoon die gasten zelf ervoor laten betalen!!>:(

Reacties zijn gesloten.