Prominente schrijvers naar Waanders

Zwolle – Op vrijdag 1 november zullen verschillende prominente schrijvers de Zwolse boekhandel Waanders In de Broeren aandoen voor interviews, lezingen en signeersessies.

De middag staat in het teken van Schrijvers op Tournee.Verschillende schrijvers toeren die dag in een speciale schrijversbus door het hele land. In deze bus bevinden zich auteurs Abdelkader Benali, Christophe Vekeman, Joke Hermsen, Mik Schots en Guus Bauer. De schrijversbus zal omstreeks 14.15 uur arriveren bij Waanders In de Broeren, waar de auteurs deel zullen nemen aan een uitgebreid vraaggesprek. Aansluitend zullen zij in de gelegenheid zijn om te signeren en op de foto te gaan.

Dezelfde avond geeft schrijver Arthur Japin een lezing over zijn nieuwste boek De man van je leven, een sprankelende maar wrange komedie met een donker randje. Een roman vol humor en troost, genoegdoening en herkenning voor iedereen die zich ooit door een geliefde bedrogen heeft gevoeld. Aanvang is om 20.00 uur.

Beide evenementen zijn gratis toegankelijk, reserveren voor de lezing van Arthur Japin is gewenst. Meer informatie en reserveren op www.waandersindebroeren.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)