Man in gezicht getrapt aan Jufferenwal

Zwolle – In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 oktober heeft de politie aan de Jufferenwal een 18-jarige man uit Groningen aangehouden voor poging tot zware mishandeling.

Een 18-jarige Zwollenaar was door de verdachte hard in zijn gezicht geslagen en geschopt, waardoor hij gewond raakte. De twee mannen hadden een woordenwisseling, waarop de verdachte de Zwollenaar eerst hard in zijn gezicht zou hebben geslagen en toen het slachtoffer vervolgens op de grond lag, ook in zijn gezicht hebben getrapt. Het slachtoffer liep hierbij meerdere verwondingen op. De verdachte zit vast voor nader onderzoek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Man in gezicht getrapt aan Jufferenwal”

  1. Vanuit een bepaald opzicht jammer dat de man al vastzit, anders graag de beelden a.u.b. Dan kan hij niet meer op straat. Maar dan krijgt hij wel weer strafvermindering.

  2. Vanuit Groningen gaan stappen in Zwolle om vervolgens daar iemand in elkaar te trappen. Laffe daad en rare hobby. Keihard aanpakken inderdaad.

  3. Die gast gewoon zwaar straffen!
    >:(
    Komt vanuit Groningen om hier mensen te slaan, wat een …. blijf in je dorpje zitten!
    Sterkte slachtoffer!

  4. Kijk, een woordenwisseling kan gebeuren en als er is een keer een stuiter word uitgedeeld is tot daaraan toe, maar na schoppen terwijl iemand op de grond ligt, en dan ook jog in zn gezicht is wel heel triest..

  5. Men spreekt hier in dit verhaal over mannen van 18 zou zeggen eerder dat het kwajongens zijn in plaats van mannen.Laat ze zich vermannen en gedragen dan is het uitgaan voor een ieder prettiger

  6. jammer genoeg klopt deze informatie voor geen meter, jongen had geen verwondingen behalve een tand door de lip en de dader zit niet vast, naarmate jullie dit bericht plaatsten was hij allang weer vrij. beide ruziezoekers uit Zwolle, niks Groningen. zorg er eerst maar voor dat je correcte informatie levert

Reacties zijn gesloten.