Jongeren gepakt na straatroof aan Terborchstraat

Zwolle – Aan de Terborchstraat in Zwolle vond dinsdagavond rond 20.40 uur een straatroof plaats. Een 21-jarige vrouw werd door vier jongeren in de leeftijd van 13-17 jaar door middel van het bereigen met een mes beroofd van zijn telefoon. De daders, die er op de fiets vandoor gingen, konden worden gepakt.

Een zoekactie van de politie leverde dezelfde avond op, dat aan de Deventerstraatweg de vier verdachten aangehouden konden worden. Het betrof drie jongens en een meisje. Drie jongeren waren minderjarig. Op de route van de Terborchstraat naar de plaats van aanhouding werd de telefoon teruggevonden. Het mobieltje kan op korte termijn aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven worden. De politie onderzoekt de beroving.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Jongeren gepakt na straatroof aan Terborchstraat”

  1. Het lijkt mij afschuwelijk als je dit overkomt. Wat moet je dan als jongere laag gaan om een mobieltje te krijgen. Flink straffen, alle vier, en even zwaar a.u.b.

  2. Flink hoor , zo met z,n vieren. Bah ,bah.En de eigenaar maar weer afwachten wanneer en hoe hij zijn mobieltje terug krijgt! Om maar niet te spreken over de schrik als je dat overkomt!

  3. Een 21-jarige vrouw werd door vier jongeren in de leeftijd van 13-17 jaar door middel van het bereigen met een mes beroofd van zijn telefoon.

    en

    Drie jongeren waren minderjarig.

    Ik zou toch denken dat ze gezien hun leeftijd allemaal minderjarig zijn?

  4. Goede actie van de politie!
    “Terborchstraat rond 20.40 uur straatroof….
    Een zoekactie van de politie leverde dezelfde avond op,
    dat aan de Deventerstraatweg de vier verdachten aangehouden
    konden worden”
    Echt goed gedaan!

Reacties zijn gesloten.