Uurtje Cultuurtje met Barbara Lok

Zwolle – Op zondag 10 november wijdt zangeres Barbara Lok op Cultuurschip Thor een ‘Uurtje Cultuurtje’ aan de Amerikaanse gevierde zangeres Barbra Streisand. Tijdloze hits van haar (bijna) naamgenoot als ‘The way we were’ en ‘Papa, can you hear me?’ zal ze samen met pianist Rik Elings op eigen wijze ten gehore brengen.

 

lok_b_191.jpg 

 

Zangeres Barbara Lok heeft een indrukwekkende staat van dienst. Ze is zowel soliste op de voorgrond als zangeres op de achtergrond (o.a. bij Willeke Alberti). Met haar fenomenale stem en warme persoonlijkheid windt ze het publiek moeiteloos om haar vinger. Soepel schakelend tussen swingende jazz, emotionele ballads, rocksongs en intieme luisterliedjes is ieder optreden van Barbara een waar feest voor de toehoorder. Het concert voor deze editie is in het bijzonder gewijd aan een van Barbara’s favoriete zangeressen: Barbra Streisand. Zij is als enige vrouwelijke artiest te vinden in de top tien best verkopende artiesten aller tijden.

Ze ontving tien Grammy’s en 51 gouden platen. Barbara wordt begeleid door pianist Rik Elings. Zijn altijd verrassende begeleiding aan de vleugel, de prachtige stem van Barbara Lok en de sfeervolle ambiance van Cultuurschip Thor zijn de ingrediënten voor een ongetwijfeld prachtig ‘Uurtje Cultuurtje’.

 

Barbara Lok en Rik Elings spelen op zondag 10 november om 12.00 uur en om 15.00 uur. Inloop, met inbegrepen kopje koffie of thee, een half uur voor aanvang. Entree € 12,-. Kaarten reserveren kan via de website www.cultuurschipthor.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Uurtje Cultuurtje met Barbara Lok”

  1. Mooi da’s goed nieuws.
    Zoiets zou denk ik ook moeten kunnen
    op de locatie van ’t voormalige ‘Ecodrome’.
    Volgens mij maken de Zwolse bestuurders
    echt niks van de ‘Ecodrome’ casus.

Reacties zijn gesloten.