Be Quick loopt tegen nederlaag aan in Dalfsen

Zwolle – Be Quick is zaterdagmiddag in Dalfsen tegen een volkomen onnodige nederlaag aangelopen. Het team begon nog wel goed aan de wedstrijd, maar gaf het  uiteindelijk weg door individuele fouten.

bequick.gif 

Op deze ietwat treurige novembermiddag legt Be Quick in de openingsfase goed spel op de grasmat. Vooral de as van het elftal speelt prima met gelegenheidsspits Michel Klink op de plek van Aron Tempelman. Er is leuk positiespel te zien, hoewel  Rutger Minkjan en Rik Reuvekamp de bal van achteruit soms erg makkelijk breed leggen in plaats van scherp in te spelen bij de ruimte die er ligt. Be Quick komt echter niet tot scoren in de openingsfase. Sander Aarten is daar in de 16e minuut nog het dichtst bij na een fraaie solo. Totaal tegen de verhouding in komt ASC in de 27e minuut op voorsprong. Aan de basis van dit doelpunt staat een individuele fout aan roodzwarte kant. René Oosterhof gooit de bal naar Frank Oosterhof die in dekking staat en er door wordt overrompeld. Het balverlies wordt door Joren Drost afgestraft: 1-0.

ASC vat moet door deze onverwachte voorsprong. Toch kan Be Quick door een penalty de stand gelijk trekken, maar Michel Klink mist kort voor rust. Vlak voor rust ontsnapt Be Quick als Piet de Jong de bal op de lat schiet. Na de rust lijkt het geloof bij Be Quick te ontbreken. Duidelijk wordt ook dat niet alle spelers op dit moment een toegevoegde waarde zijn op dit niveau. Be Quick sticht nog sporadisch gevaar en komt een paar keer heel goed weg bij kansen van de tegenstander. Daar verricht René Oosterhof een paar keer een prima redding. Coach Pot ziet Michel Klink geblesseerd uitvallen. Later wisselt hij nog Cas Duiker en Rik Reuvekamp, wissels die veel eerder in de wedstrijd hadden moeten gebeuren.  Het mag echter niet meer baten. Het slotakkoord is voor ASC als Joran Drost de ruimte achterin benut en  in de 89e minuut voor de 2-0 tekent.

Opstelling Be Quick: René Oosterhof, Rutger Minkjan, Floris Blom, Jeroen Horstman, Rik Reuvekamp (79. Erik van Beek), Frank Oosterhof, Bas Buimer, Talha Özen, Cas Duiker (79. Karwan Mehrabi) , Sander Aarten, Michel Klink (71. Wim Nijburg).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Be Quick loopt tegen nederlaag aan in Dalfsen”

  1. Dieze west wel gefeliciteerd met jullie periodetitel.Hier had ook wel wat aan gegeven mogen worden.Niet te vergeten dat daar ook zwolse als Domingus Lim duan voetbalt.

  2. Dus de inhoud van dit stukje is aangeleverd vanuit Be Quick? Dan had het wat mij betreft iets minder kritisch gemogen en al helemaal niet spelers bij naam noemen die in aanmerking zouden komen voor een wissel. Worden ze vast niet beter van dus niet in belang van be Quick.

  3. Nou ja als je inderdaad sommige spelers ziet in de spits of achterhoede die niets extra’s brengen en alleen maar balletjes breed spelen gaat het moeilijk worden op kampioen te worden. Anders spelers die meer brengen spelen niet. En beetje kritiek mag wel toch worden ze alleen maar beter van of niet.:):);)

Reacties zijn gesloten.