Rode ballonnen boven Zwolle

Zwolle – Wie zich afvraagt waar toch al die rode ballonnen boven Zwolle vandaan komen, krijgt hierbij het antwoord: Zwolse mantelzorgers laten de hele week rode ballonnen op om aandacht te vragen voor het thema mantelzorg. Aan de ballonnen hangen kaartjes waarop zij zelf een boodschap hebben geschreven. Bijvoorbeeld waarom mantelzorg onmisbaar is, waarom dit thema aandacht verdient en wat zij andere mantelzorgers toewensen.

 

5_nov_13_mantelzorgers_laten_ballonnen_op.jpg 

Foto: Bernard Ensink

 

Van maandag 4 tot en met zondag 10 november is het in Zwolle ‘Week van de Mantelzorg’. Bijzonder is dat de Dag van de Mantelzorg (een landelijk evenement dat jaarlijks op 10 november plaatsvindt) dit jaar in Zwolle een volledige week beslaat. Partners Deltion College, Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio en BewustZwolle hebben meer dan vijftig activiteiten georganiseerd, waaraan 260 mantelzorgers deelnemen. De meeste activiteiten zitten vol. Waar nog wél plek is, zijn de theatervoorstelling (19.00 uur) en het concert (20.30 uur) op donderdag 7 november. Meer informatie: www.mantelzorgzwolle.nl/weekvandemantelzorg. Aanmelden is niet nodig.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Rode ballonnen boven Zwolle”

  1. de meeste activiteiten zitten vol ,,mooi ………..heb je uberhouwt tijd om mee te doen ???nee.als mantezorger ben de 24 uur per dag bezig .en tijd voor jezelf heb je niet >:(

  2. Ze willen het ons zo door de strot duwen terwijl ze geen weet hebben van wat er al jaren aan mantelzorg gedaan wordt. Door mantelzorgers.

  3. Op zondag 10 november bij de Belevingsdag BewustZwolle is nog ruimte in de workshops en bij de consulten. Kijk voor het actuele programma op de website bewustzwolle.nl. Daar kun je je ook nog aanmelden.

Reacties zijn gesloten.