Ierse band The Answer opnieuw naar Zwolle

Zwolle – Al meerdere malen wist The Answer Zwolle in extase te brengen met hun goedgefundeerde rock & roll. Onlangs brachten de mannen het nieuwe rockalbum New Horizon uit met de geijkte single Spectacular. Reden genoeg voor poppodium Hedon om de Ieren nog eens uit te nodigen, en wel op zaterdag 16 november in de Suyderseezaal. Support zal er zijn van Tracer.

06-11-2013_theanswer.jpg 

Op New Horizon laten de bluesrockers wederom een portie ruige, energieke en goudeerlijke rock ’n roll horen waarbij de luisteraar getrakteerd wordt op indrukwekkende zangpartijen, gierende gitaren, pompende bassen en drums die de grond doen trillen. Zanger Cormac Neeson heeft er in elk geval zin in en zegt over het nieuwe album: “We’re back and we’re back in a big way. Our love for rock ‘n’ roll is still as fresh as a skinny dip in the Lagan (that’s the big river that runs through Belfast!) and we really believe that this is by far and away our best album to date. We can’t wait to get out and play it live!” Met een geluid dat doet denken aan de grunge en stoner rock uit de jaren negentig vermengd met de bravoure van 70’s classic rock is Tracer het ideale voorprogramma bij The Answer. Verwacht massieve gitaarpartijen, knappe hooks en rauwe compromisloze zang.

Locatie               : Suyderseezaal IJsselhallen, Zwolle
Wanneer           : Zaterdag 16 november
Open         : 20:00 uur
Aanvang            : 21:00 uur 
Entree :           : € 14,00

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van de IJsselhallen op de avond van het concert.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)