Fietser gewond op rotonde Meppelerstraatweg

Zwolle – Donderdagmiddag rond 17.00 uur vond op de rotonde op de Meppelerstraatweg een ongeval plaats met een vrouwelijke fietser. De vrouw raakte hierbij gewond.

Volgens een te hulp geschoten automobilist vielen de verwondingen van de fietser mee. De vrouw werd met onbekend letsel in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een leuke anekdote is, dat deze automobilist sinds vorige maand een deken en aluminium folie in de auto had, voor het geval hij betrokken zou zijn bij een ongeval of getuige zou zijn daarvan. Nu was deze voorbereiding voor de dame die aangereden was een zeer welkom gebaar van de toevallige passant!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Fietser gewond op rotonde Meppelerstraatweg”

  1. Een leuke anekdote is, dat deze automobilist sinds vorige maand een deken en aluminium folie in de auto had, voor het geval hij betrokken zou zijn bij een ongeval of getuige zou zijn daarvan.

    Een goede reden om nooit aluminiumfolie in m’n auto te leggen. Het is alsof je er om vraagt.

  2. Tijdens mijn EHBO cursus kwamen medecursisten en ik tot de conclusie dat je beter altijd met een aanhangwagen kan rijden. Zoveel EHBO-hulpmiddelen zou je onderweg in de auto nodig kunnen hebben… Maar gelukkig rijden er al zulke speciaal ingerichte auto’s rond, genaamd ambulances. Je kan jammer genoeg als individu niet overal rekening mee houden…

  3. Het is heel belangrijk een deken en folie in je auto mee te nemen voor het geval dat, met name in de winter je vast komt te zitten. je leest vaak dat mensen dan bevriezen of verschijnselen daarvan hebben. Dus: oordeel niet maar denk na.

Reacties zijn gesloten.