D66 met Mobile Playground op Broerenkerkplein

Zwolle – Al sinds 1966 wil D66 mensen ruimte geven. D66 anno 2013 doet dat nog steeds. Op zaterdag 9 november is de Mobile Playground (de plek waar mensen hun ideeën kunnen laten horen en zien) van D66 Zwolle te vinden op het Broerenkerkplein van 11.00 tot 13.00 uur. Kees Verhoeven, Tweede Kamerlid voor D66 helpt de Zwolse fractie en is er zaterdag ook bij.

D66 vraagt mensen met deze actie hun optimisme met hen te delen en wil weten waarom mensen graag in hun stad of wijk wonen. Er is dus vooral aandacht voor wat goed gaat, maar uiteraard ook voor wat er beter kan. Veel politici praten met mensen, maar vandaag gaat D66 het hebben over de kansen die mensen zien in hun buurt. Juist bewoners zelf weten het beste wat er speelt en welke nieuwe mogelijkheden er liggen. De verhalen worden op een website gezet zodat iedereen ze kan teruglezen. “Mensen hebben zelf vaak heel goed door waar kansen liggen. De meeste mensen in Nederland zijn optimistisch en toekomstgericht. Dat past bij D66. Daarom hopen we op veel inspirerende gesprekken,” aldus Claudia van Bruggen, campagneleider van D66 Zwolle. Vanuit de Zwolse fractie zijn Jan Brink, Sonja Paauw en Henk Schippers er bij en kandidaat raadsleden Claudia van Bruggen en Mark Oldengarm.

Website

D66’ers in het hele land vragen op 9 november mensen om de kansen die zij zien in hun gemeente te delen met de rest van Nederland. Dat kan door dit op te schrijven op de speciale “In gesprek met…”-kaart. Die is vervolgens te zien op de website Gesprekmetnederland.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “D66 met Mobile Playground op Broerenkerkplein”

Reacties zijn gesloten.