Live kletsen met Sinterklaas mogelijk in Zwolle

Zwolle – Sinterklaas komt 16 november weer in het land. Helaas heeft hij geen tijd om alle kinderen te bezoeken. Daarom maakt de Sint graag even tijd om met kinderen te kletsen via Skype. Reserveer een skypemoment in de agenda van Sinterklaas op www.kletsenmetdesint.nl. Een Skype-moment met de Sint kost € 30 euro. Boek je voor 16 november 2013, dan betaal je slechts € 19 euro.
 
foto_sinterklaas.jpg 
 
Sinterklaas is voor veel jonge kinderen één van de leukste belevenissen van het jaar. Zodra het einde van het jaar nadert wordt er al uitgekeken naar zijn komst. Het Sinterklaas Journaal begint, de speelgoedfolders vallen in de bus, de schoen wordt gezet, wenslijstjes worden gemaakt en kinderhartjes gaan sneller kloppen. Er is geen ontkomen aan! Een persoonlijk bezoek van Sinterklaas aan huis is natuurlijk leuk, maar helaas is dit niet voor iedereen haalbaar. Een lastige klus, een boel geregel en een hoop kosten. Kletsen met de Sint maakt het mogelijk je kinderen een unieke herinnering te geven. 

Sinterklaas is beschikbaar vanaf 16 november, dus kinderen kunnen ook vóór pakjesavond even kletsen met de Sint. Op de afgesproken tijd, belt Sinterklaas dan in, voor een uniek live gesprek.
Kijk op kletsenmetdesint.nl hoe het precies werkt en reserveer een plekje in de agenda van Sinterklaas. 
 
logo_kletsenmetdesint.nl.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “Live kletsen met Sinterklaas mogelijk in Zwolle”

  1. voor 10 euro zet ik ook wel een mijter op en een plakbaard en klets dan ook wel een stuk de ruimte in. ik maak ff een Skype aan en dan meld je maar aan. en als ik in een goede bui ben doe ik het ook wel voor 5 euro tel uit je winst ;D

  2. ik bedoel er mee te zeggen het is wel een goed idee. was er zelf niet opgekomen. maar ik doe het wel goedkoper ik vraag aan ome klaas wil je even voor sint spelen. op de Skype dan krijgt u een borreltje van mij 🙂 dus als iedereen slim is geef je daar toch geen geld aan uit. ja als je niet weet wat je met je geld moet doen is het een idee;):)

  3. Bericht door blaag, op 8 november 2013 om 15:04
    maar ik doe het wel goedkoper ik vraag aan ome klaas wil je even voor sint spelen. op de Skype dan krijgt u een borreltje van mij dus als iedereen slim is geef je daar toch geen geld aan uit.


    Ik nodig ome Jelle wel uit met een borreltje of zes op heb ik volgend jaar alle klanten over genomen van “Kletsen met de Sint.:D:D:D

  4. pff Brammie dan wens ik je vast veel succes want je krijgt het vast super druk aangezien het vast storm gaat lopen bij kletsen met de sint 😛 ze staan er vast in de rij. en de site ligt zometeen helemaal plat door de aanmeldingen die ze binnen krijgen;D

  5. ;D, Harres. Ik vind het trouwens wel een leuk modern idee, alleen vrij prijzig. Voor wie is dat geld trouwens? Ik heb in het verleden de Sint weleens thuis op bezoek gehad. Het geld dat ik daarvoor moest betalen ging naar een goed doel.

  6. Voor dit bedrag kun je als ouder tevoren input leveren voor het gesprek zodat Sint zich voorbereiden kan op het gesprek. Dát is nog wel een vermeldenswaardig extraatje. En hij houdt z’n mantel aan mag ik hopen…

  7. Sinds wanneer laat weblogzwolle zich misbruiken voor gratis reclame? Dit is belachelijk, 30 euro voor een gesprekje met Sinterklaas en de initiatiefnemers maken daar hier op weblogzwolle schaamteloos reclame voor in een zogenaamd nieuwsartikel. Raar.

Reacties zijn gesloten.