Herfsteditie DuurSaam Café

Zwolle – De laatste editie DuurSaam Café van dit jaar is op donderdag 21 november 2013. Het succes van de XXL editie in het Stedelijk Museum op 10.10. de Dag van de Duurzaamheid. is nog fris in ons geheugen.

Bij deze Herfsteditie twee gastsprekers aan het woord. Beiden hebben zij producten getoond in de expositie Ecodesign in het Drostenhuis van het Stedelijk Museum Zwolle bij de XXL editie. Nu vertellen zij het verhaal over hun ambacht. Anne Marie van der Veen vertelt over Kunstzinnig Textiel en wil de cafébezoekers “stof geven tot nadenken”. Jarenlang is zij mode docente geweest. Nog steeds geeft zij haar kennis door aan een volgende generatie kleermakers. Annet van der Kamp, Artkamp, vertelt over 30 jaar kunstenaarschap en de diversiteit in ambacht.

Map Renes, initiatiefnemer van Frisgroen / Groenkapje, organiseert DuurSaam Café en creëert zo een plek waar andere groene initiatieven, organisatie en bedrijven zich kunnen presenteren. Duursaam café is een ontmoetingsplek voor mensen, die duurzaam leven en werken of er belangstelling voor hebben. Inmiddels ontstaat er een Zwols duurzaam platform. Elkaar inspireren en enthousiasmeren en samen de stad Zwolle groene maken. Ook een plek om een actueel groen item in een korte pitch onder de aandacht te brengen. Zo is er een ongedwongen sfeer en maken de gasten samen de avond! Voor alle Zwollenaren die zich ook een ecologische leefstijl willen aanmeten of hier meer over willen weten?

Consumpties zijn voor eigen portemonnee. DuurSaam Café is in bovenzaaltje van café de Hete Brij. De inloop is vanaf 19.30 uur. Programma start omstreeks 20.00 uur. Zie de website www.groenkapje.nl  of op faceboek FRISGROEN / Groenkapje.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)