Politiehelicopter op zoek naar inbrekers in Zwolle

Zwolle – Een aantal wijken van Zwolle konden zondagavond rond 23.45 uur het geronk van een helicopter horen. Laat voor een heli, maar dat was niet voor niets. Er werd gejaagd op inbrekers.

In opdracht van de Politie IJsselland werd zondagavond laat de politiehelicopter ingezet. In een gezamenlijke actie werden daders van een inbraak gezocht nabij de Katwolderweg op industrieterrein Voorst. Het markante geluid van de heli werd gehoord in Westenholte en Zwolle Centrum.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Politiehelicopter op zoek naar inbrekers in Zwolle”

  1. Zondag avond de politie nog gebeld. Lopen er 2 jongens door de straat (midden op de weg) links en rechts kijkend met heel veel interesse voor auto’s. Let op stadshagen.

  2. Er moet duidelijk wat gebeuren met de straffen die dit soort gasten krijgen want ze staan binnen de korste tijd weer op straat.Harde straffen opleggen

  3. Lang leve twitter. Hoorde het geronk ook vlak voor twaalven, maar het account van de politieheli had al gemeld dat ze naar Zwolle gingen voor ondersteuning. 🙂

  4. Ik las “Er werd gejaagd op inbrekers”
    Met een helikopter nog wel!
    Hoog tijd ook trouwens dat er serieus
    gejaagd wordt op inbrekers.
    Blij dat er politie is.
    En dat ze eindelijk, eindelijk,
    (komt nog drie keer ‘eindelijk’)
    Eindelijk, zware middelen inzetten
    om de inbraakgolf te adresseren.

  5. Er kan wat mij betreft niet hard genoeg opgetreden worden tegen inbrekers. Uitroeien dat ras (let wel, ik noem hier “inbreker” een ras)!

    De straffen in dit land zijn gewoon veel te mild.. Zeker een overvaller of aanrander/verkrachter zou lijfstraf moeten krijgen, de vinger/hand verliezen waarmee je als eerste gedreigd/je slachtoffer aangeraakt hebt, ofzoiets. Ik weet wel zeker dat iemand die verlies van ledematen riskeert zich wel 100 keer bedenkt voor hij/zij een bepaald misdrijf begaat..

    Ik ben verder totaal geen persoon met “extreme” gedachtes (al kan ik me indenken dat mijn reactie zo opgevat zal worden), maar ik ben bang dat er zo langzamerhand geen opties meer over zijn…

  6. @Martin

    Ik weet wel zeker dat iemand die verlies van ledematen riskeert zich wel 100 keer bedenkt voor hij/zij een bepaald misdrijf begaat..

    We hebben het in het verre verleden allemaal al gedaan hoor, handen afhakken, brandmerken, villen, radbraken, met paarden uit elkaar trekken, ophangen, etc.
    Maar echt uitroeien kun je de misdaad blijkbaar nooit.
    Maar het scheelt al een heel stuk als je ouders hebt (gehad) die je een goede opvoeding en een goed voorbeeld hebben gegeven.

  7. @Martin-27 Veel plezier in Pakistan, Saudi Arabië of elk willekeurig ander land waar ze de sharia hebben ingevoerd. Zou je aub mijn land beschaafd willen houden?

  8. Het probleem is Japser, dit land is vrijwel elke vorm van beschaving al kwijt. Door de criminelen, die beschermt worden in dit land..

Reacties zijn gesloten.