Sinterklaasactie bij Odeon De Spiegel theaters

Zwolle – Odeon De Spiegel theaters ontvangt ook dit jaar met veel genoegen Sinterklaas en zijn pieten. In de feestelijke periode van 17 november tot 1  december kunnen kinderen hun schoenen ophangen in ruil voor een theatercadeaubon en een verrassing. De opbrengsten van de schoenen gaan naar Kika en de Kinderpostzegels Nederland.

Odeon De Spiegel theaters wil dit jaar veel kinderen blij maken. Zowel de Zwolse kinderen als de kinderen die een extraatje kunnen gebruiken. Daarom is een speciale ‘Sinterklaasactie’ opgezet waarbij kinderen tot 1 december een paar schoenen mogen ophangen in Theater De Spiegel. Daarna worden de (oude) schoenen ingeleverd bij PackMee, de totale opbrengst hiervan komt ten goede aan de stichtingen Kinderpostzegels en KiKa. Bij inlevering van hun schoenen krijgen de kinderen een theatercadeaubon t.w.v. €5,- en een leuke verrassing mee. Odeon De Spiegel theaters roept iedereen op om mee te doen met deze actie! Om helemaal in de Sinterklaassfeer te komen, zijn er speciale Stafvoorstellingen geselecteerd, voorstellingen die zo prachtig zijn als de kleur van de staf: goud.

Zo staan ‘Karel de Kok – en het boek van Sinterklaas’ en ‘Piet Pepito op zoek naar het liedjesboek’ in onze theaters. In ‘Karel de Kok – En het boek van Sinterklaas’ gaan de Sint en zijn pieten op zoek naar zijn grote boek, na dit grote avontuur is het mogelijk om heerlijk pannenkoeken met ze te eten in de foyer. 

 

Bij ‘Piet Pepito opzoek naar het liedjesboek’ wil Piet Pepito de liedjespiet  worden en moet hij alle Sinterklaasliedjes instuderen en zingen voor Sinterklaas. Maar dat kan hij niet alleen, daar heeft hij de hulp van alle kinderen bij nodig!

 

En de laatste stafvoorstelling ‘Mix van Mats’ neemt je mee naar een wondere wereld, vol geestige en absurde vondsten met altijd betoverende muziek. Voor meer stafvoorstelling informatie en kaartverkoop: www.odeondespiegel.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)