4 mille na Benefietavond voor De Vrolijkheid

Zwolle – De Benefietavond die voor Ria Dijk van café restaurant De Vrolijkheid zaterdagavond georganiseerrd werd door supporters van PEC Zwolle heeft 4.000,- opgeleverd. Dat is een mooie opsteker voor de 15.000,- schade die Dijk geleden heeft na een bezoek van FC Utrecht ‘supporters’. De schade wordt door de verzekering niet vergoed.

Op deze feestavond waren er o.a. belangeloos optredens van Roy El Kei, Almar en nog veel meer! Ook was er een verloting van diverse ingebrachte artikelen en een aantal schilderijen. Op de actie kwamen veel personen af. Een mooi gebaar voor Ria Dijk na een roerige periode. Naast deze benefietractie volgt nog een collecte bij de wedstrijd PEC Zwolle – RKC Waalwijk.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “4 mille na Benefietavond voor De Vrolijkheid”

  1. Fijn dat met de benefietavond al ?? 4.000 is opgehaald. Ik hoop en spreek de verwachting uit dat met de collecte bij de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk de resterende ?? 11.000 wordt opgehaald waardoor de eigenaresse helemaal uit de schade komt.

  2. Een stelletje criminelen komt uit Utrecht hier de zaak verbouwen en supporters uit de eigen stad gaan de onkosten van de schade vergoeden. Wat klopt hier niet?

  3. juist terstal waarom wordt de schade niet door de “>:(supporters>:(” uit Utrecht betaald??? en dan graag ook nog een boete en werkstraf om de schade te herstellen dat lijkt mij de juiste weg, verder vind ik het een goede actie en ben blij dat de eigenaar van de Vrolijkheid wordt geholpen door de echte fans van PEC

  4. Hartstikke fijn natuurlijk, dat er zoveel geld is opgehaald. Het dekt niet alle schade, maar dit is zeker een mooie ondersteuning.
    Wat ik mij wel afvraag: waarom wordt het niet vergoed door de verzekering?
    En waarom kan het niet worden verhaald op de mensen die dit op hun geweten hebben?

  5. Ooit is mijn scooter een keer gejat, vervolgens scooter in een park weer terug gevonden.. bijna alles kapot aan kappen.. gelukkig motorisch niet. Gelukkig heeft een goed oplettende omstander de daders kunnen achterhalen en is de politie direct erachter aan gegaan en de daders opgepakt.

    Mijn schade ingediend bij de aangifte.. scooter laten taxeren.. Bon kopie bij de aangifte gedaan.. Daders voor gerecht geweest.. en denk je dat ik iets terug krijg aan schade vergoeding?
    Helemaal niks noppes nada.. daders een taakstraf van 40 uur en ik mag de schade vergoeden..

    Wat klopt er niet?
    het is allemaal zo krom dat de ze de schade door de daders niet laten vergoeden!!>:(

  6. @evert ; ik heb dit gelukkig nooit bij de hand gehad. Moet je in zo’n geval, naast de aangifte, ook nog de daders aansprakelijk stellen voor de geleden schade, om je centen terug te krijgen?

  7. @evert..ik heb ditzelfde meegemaakt..in mei de rechtzaak gehad
    waar geen dader of advocaat te bekennen was. Dader kreeg
    6 maand onvoorwaardelijk..en moest mij de schade betalen.
    Week later een brief..dader ging in hoger beroep..wat ik zoiezo
    al raar vond,aangezien hij op zitting niet aanwezig was.
    Nu 12 december hoger beroep,waarvoor ik zelfs naar leeuwarden moet>:(
    Dus ik ben heel benieuwd. Maar nu een nog mooier ding..
    afgelopen week mijn latere aangeschafte scooter kapot..
    op marktplaats op zoek naar t onderdeel..scooterzaakje
    gevonden die mooi prijsje had..haal ik vrijdagavond dat
    onderdeel op en wat denk je?
    Tot mijn grote verbazing,zit dader daar..;D ( die mij niet
    kent,maar ik hem wel.) Dan sta je ook even raar te kijken..
    en je kunt er niks mee..Het hoger beroep maar ff afwachtten,
    en mocht ik niks krijgen,los ik het zelf wel op. Weet nu waar
    ik wezen moet:P

  8. Nooit het recht in eigen handen nemen annetjuh, trouwens respect voor Gaston Sporre en Eric Botteghin die er wel waren zaterdag in de Vrolijkheid en ook respect voor die 87 jongens met die bivakmutsen op met zon relatief klein groepje toch nog even 4 mille opgehaald. Echt respect voor jullie samenhorigheid kan nog menig supportersgroepje een puntje aan zuigen.

  9. Natuurlijk moet een fors deel van de schade worden verhaald door de vandalen van FC Utrecht, maar het interieur is gesloopt door FC Zwolle aanhangers die binnen waren. Voorzover ik het uit de berichtgeving begrepen heb zijn de FC Utrecht vandalen niet binnen geweest, dus dat Zwollenaren hun verantwoordelijkheid nemen voor een deel van de schade vind ik ergens wel terecht.

  10. In het woord duizend is het lastig een nulletje teveel te typen, Dame 😉

    Zou mooi zijn als ze na de volgende wedstrijd zo goed als schadevrij gesteld kunnen worden

  11. Mijn fantasie was dat de schrijver 1000 typte en een redacteur er duizend van maakte. Anders is het een beetje gekke verschrijving, want ik ga ervan uit dat die journalist er zelf bij was. Of denk je niet?
    Is 87 aanwezigen niet teleurstellend weinig?
    Voor de uitbaatster is dit een mooi begin, maar niet voldoende.

  12. Typisch verhaal, een communicatiestoornis? (bron: De Stentor)

    ZWOLLE РEen groep rijschoolhouders voelt zich links ingehaald door de actie van een groepje PEC-fans om komend weekeinde een benefietavond voor caf̩ De Vrolijkheid te houden.
    Bekijk ook…
    Benefietconcert voor de Vrolijkheid na aanval FC Utrecht-hooligans

    De rijschoolhouders stellen dat de fans zonder overleg een deel van hun plannen hebben overgenomen om geld voor De Vrolijkheid in te zamelen. “Jammer en teleurstellend”, stelt rijschoolhouder Hans van ’t Noordende. Een groep rijschoolhouders is kind aan huis bij het eind augustus door FC Utrecht-fans vernielde café De Vrolijkheid.

    Toen ze hoorden dat eigenares Ria Dijk de schade van 15.000 euro niet vergoed kreeg van de verzekering, zetten ze direct een actie op touw om op 14 en 15 februari geld binnen te halen voor Dijk. Volgens initiatiefnemer Hans van ’t Noordende hebben de rijschoolhouders een groep supporters enkele weken geleden al gevraagd of ze wilde meewerken. “We hebben ons draaiboek toegestuurd, maar nooit meer iets gehoord.” Tot deze week, toen de benefietactie van zaterdag in De Vrolijkheid op de agenda verscheen. Van ’t Noordende:”Met ideeën uit het draaiboek. Maar ook de door ons bedachte naam. Wij zijn best wel teleurgesteld. Als wij de handen ineen geslagen hadden, waren we veel verder gekomen.”

    Desondanks zetten de rijschoolhouders hun actie op 14 en 15 februari door. Daar is volgens Van ’t Noordende contact over geweest met Dijk. Ze willen een soort verkeersveiligheidsdag houden, met daarbij zaken als sliplessen, een rijsimulator, een verloting een skelterparcours voor jeugd en dergelijke. Een site is al in de lucht: devrolijkheidweervrolijk.nu. Eventuele meeropbrengsten zijn voor het Ronald McDonald Huis.

  13. ZWOLLE РEen groep rijschoolhouders voelt zich links ingehaald door de actie van een groepje PEC-fans om komend weekeinde een benefietavond voor caf̩ De Vrolijkheid te houden.

    Rijschoolhouders moeten toch weten dat links inhalen mag. 😛

  14. “Van ’t Noordende:”Met ideeën uit het draaiboek. Maar ook de door ons bedachte naam”

    Jammer idd, afgelopen zaterdag waren er veel jongens die rondjes op de parkeerplaats reden om geld op te halen (?) en de naam benefietavond waren ze ook echt niet zonder het draaiboek zelf op gekomen.

    Beetje jammer dat de rijschoolhouder dan gelijk de krant moet benaderen om een beetje reclame voor zichzelf te maken.

  15. Carnavalsstunt, FC Utrecht-supporters of een ander type inbraak?:o

    Kampioensschaal PEC Zwolle gestolen

    De kampioensschaal van PEC Zwolle is gestolen. De schaal van het kampioenschap in de Jupiler League van 2012 stond in de vitrinekast van het stadion.

    “Helaas is deze schaal recent ontvreemd uit de centrale hal, door een brute inval”, zegt algemeen directeur Edward van Wonderen op de website van de club. Of de diefstal is gepleegd rond de derby tegen FC Twente, de laatste thuiswedstrijd van PEC Zwolle, is niet bekend

    Beelden van de daders

    PEC roept de daders, die op beveiligingsbeelden zijn vastgelegd, op om zich bij de politie te melden. “Deze schaal heeft een emotionele waarde. Namens PEC Zwolle wil ik de daders vragen het gezonde verstand te gebruiken en deze (mogelijk) ludieke actie per direct te beëindigen”, aldus Van Wonderen.

Reacties zijn gesloten.