Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Zwolle

Zwolle – 2013 is bijna voorbij. Het was voor Zwolle een bijzonder jaar. Onze stad kreeg er een aantal beeldbepalende aanwinsten bij: Waanders in de Broeren, de uitbreiding van museum de Fundatie en Isala. 

De groei van Zwolle, de kansen en de uitdagingen van stad en regio brengt de gemeente Zwolle graag op 2 januari in beeld aan het begin van het nieuwe jaar door de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst. De koffie en thee staan om 19.30 uur klaar in De Spiegel aan het Spinhuisplein 14 in Zwolle. Burgemeester Henk Jan Meijer opent de avond om 20.00 uur met een toespraak. Daarna neemt een 100-koppig gezelschap het podium over: Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel. Na een receptie is de bijeenkomst om 23.00 uur afgelopen. Voor de bijeenkomst heeft u een (gratis) plaatsbewijs nodig. 

U kunt één of twee kaarten reserveren vanaf donderdag 21 november om 09.00 uur. Wilt u gebruik maken van een rolstoelplaats, neem dan telefonisch contact op met het Bespreekbureau van het theater (038 – 4 288 288).

  • Via www.odeondespiegel.nl.
  • Bij het Bespreekbureau in De Spiegel, dinsdag tot en met zaterdag geopend van 13.30 tot 17.30 uur (donderdag tot 20.30 uur).

Kaarten kunnen tot en met zaterdag 7 december afgehaald worden bij het Bespreekbureau. Ze worden niet via de post verstuurd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Zwolle”

  1. Even een vraagje. Op welke dag wordt de nieuwjaarsreceptie gehouden? Helaas ontbreekt deze informatie lijkt mij toch niet onbelangrijk.

  2. De blunders van het jaar en de onkundige medewerkers ( met name ambtenaren) wordt dat ook besproken en gaan ze wel van hun fouten leren…;)

Reacties zijn gesloten.