ZBC nadert kop van de 4e divisie

Zwolle – Afgelopen zaterdag heeft ZBC afgerekend met de Leeuwarder Badminton Club. Een afgetekende 8-0 overwinning en weer 2 punten dichterbij de koploper ELO United uit Hengelo (Ov).

 

badminton_2.jpg

 

De uitslag tegen kwam eigenlijk vrij simpel tot stand. De wedstrijd begon met de dames dubbel wedstrijd, die erg gemakkelijk door Corneel Tan en Jetteke Hobbeling werd gewonnen met 2-0. Daarna een driesetter van Ties van der Heide, die de spanning knap onderdrukte en de derde set met 23-21 onder het uiten van oerkreten op zijn naam schreef. Vanja Veeger pakte simpel haar enkelwedstrijd, maar Corneel gaf onnodig een game weg. Oleg Gouriev had te maken met een irritant vertragende tegenstander. Gelukkig wist hij zijn ergernis om te zetten in positieve energie: een afgetekende 2-0. Na 5 verloren matches was de tegenstand bij de Leeuwardenaren gebroken en werd de wedstrijd eenvoudig uitgespeeld: 8-0.

Komende zaterdag 23 november wordt de topper tussen ZBC en ELO in de ZBC hal aan de Ossenkamp gespeeld. Aanvang 10.00 uur, toegang gratis. De heenwedstrijd in Hengelo werd nipt door de Zwollenaren verloren, de revanchegevoelens zijn groot en het team is na drie ruime overwinningen achtereen in een flow gekomen. Dat wordt dus een spannende strijd!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)