ZBC behoudt 2e plaats

Zwolle – Afgelopen zaterdag vond de strijd plaats tussen runners up ZBC1 en BC Go!1. Een grote overwinning van één van beide teams betekent niet alleen dat die de strijd om de 1e plaats volhoudt, maar ook dat een concurrent op achterstand wordt gezet.

 

badminton.jpeg 

 

Het werd een spannende strijd. De heren dubbel werd na een voortvarende start van de Zwollenaren toch nog met 2-1 verloren. Daarna leek Go! rechtstreeks op een grote overwinning af te stevenen: De dames dubbel, de heren enkel en de dames enkel werden afgetekend verloren door de Zwolse spelers: 0-4 voor de Groningers! Maar ZBC gaf zich niet gewonnen. Lammert won in 2 games van zijn tegenstander en Corneel liet in 3 games zien dat zij de zenuwen goed in bedwang had (21-13, 21-23 en 23-21). Tussenstand 4-2, met de gemengd dubbels nog voor de boeg en in elk dubbel een speler in de winning mood.

Helaas verloren Lammert en Jetteke in 2 games, waarvan de 2e game nipt. Door de winst van Ties en Corneel in 3 games werd de schade tenslotte beperkt tot een 3-5 nederlaag. Resultaat: na 10 wedstrijden staan ZBC en Go! gelijk in punten en gedeeld tweede. Het blijft spannend!

 

De geblesseerde Oleg was aanwezig om zijn ploeg te ondersteunen, en hij kreeg een fruitmand namens de vereniging aangeboden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “ZBC behoudt 2e plaats”

  1. Zoals gewoonlijk heb ik weer genoten van een voortreffelijke wedstrijd.
    Hopelijk laten zowel BC Go! als Elo United in de volgende wedstrijden nog een steekje vallen zodat de kansen voor ZBC 1 stijgen. Ik zal ze in ieder geval blijven aanmoedigen tijdens de thuiswedstrijden. Dat zouden meer ZBC’ers moeten doen. 😀

Reacties zijn gesloten.