Marco Borsato komt naar Zwolle

Zwolle – In 2014 komt Marco Borsato dichterbij dan ooit! Met de muziek van zijn album Duizend Spiegels komt hij op zaterdag 12 april naar poppodium Hedon in Zwolle. Marco Borsato zoekt opnieuw de theaters en pop podia op om zijn muziek te delen.

 

“Delen is misschien wel de essentie van wat ik doe. Ik probeer met mijn muziek het dagelijkse leven een moment te kantelen. Zodat het publiek weg kan dromen, uit zijn dak kan gaan, of zich toestaat even stil te staan bij een dierbaar persoon of een te koesteren moment. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd.” , aldus Marco Borsato. De titel Duizend Spiegels verwijst naar de rol van muziek. Marco:  “Een lied heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd. En al die versies zijn even waar, omdat elke persoonlijke interpretatie uiteindelijk iets zegt over jezelf en over je eigen geschiedenis.”

Duizend Spiegels biedt een rijk scala aan stijlen en stemmingen. Zo is er een duet met Trijntje Oosterhuis, getiteld Ik Zou Het Zo Weer Overdoen, en klinkt op Stem ook Gers Pardoel. Samen Voor Altijd nam Borsato op met zijn tienjarige dochter Jada (met bijdragen van rapper Lange Frans met zijn vijfjarige zoon Willem Frederiks en John Ewbank met zijn achtjarige dochter Day). De eerste single van het album ‘Muziek’ bereikte in no time de prestigieuze #1 positie in de Mega Top 100.

 

 

Ziggo is presenterend partner van de tour Duizend Spiegels. “Tijdens de eerste kennismaking met Ziggo ter gelegenheid van het openingsconcert van de Ziggo Dome, bleek als snel dat we veel overeenkomsten hebben. Het verlangen mensen te verbinden en entertainment met ieder zintuig te laten beleven resulteerde in deze unieke samenwerking.” Aldus Marco Borsato.

 

 

Meer informatie over de tournee en het nieuwe album: www.borsato.nl

—————————————————————————————————————–

 

ZIGGO PRESENTS: MARCO BORSATO – DUIZEND SPIEGELS 
Locatie                        : Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 12 april 
Open                          : 19:00 uur
Aanvang                     : 20:15 uur 
Entree :                       : € 49,00

Kaarten voor dit concert zijn alleen verkrijgbaar viawww.ticketmaster.nl. De voorverkoop start vrijdag 22 november om 10.00 uur. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

37 gedachten over “Marco Borsato komt naar Zwolle”

  1. Het nieuwe Hedon geeft een signaal af!! In de nieuwe HAL worden de prijzen stevig verhoogt. Het is toch niet normaal, 49 euri voor Borsato.

  2. Hedon probeert kaartprijzen zo laag mogelijk te houden. Bij veel bands heeft hedon echter geen invloed op de prijs. Hedon kiest er wel voor veel keuze in het programma te hebben. Voor deze show wordt qua productie flink uitgepakt en dat is zichtbaar in de prijs. Hedon blijft proberen laagdrempelig en verrassend te blijven. Hiervoor blijven we ook veel gratis concerten of concerten voor 5 of 10 euro aan bieden.

  3. Terstal en Ans, op welke planeet wonen jullie? 49,00 euro voor een concert van Borsato is heel normaal. Kwestie van vraag en aanbod. En jullie zijn niet verplicht om te gaan hoor.

  4. Echt een feestje voor de rijken dus!! Ik verwacht dan ook dat heel zakelijk Zwolle en hun introducés vooraan zullen staan bij dit concert. Die gasten zie je anders nooit!! Daar kan ik heel boos van worden.

  5. Nou nou, voor dit soort artiesten betaal je deze prijzen, dat is al jaren zo. Veel geld, dat is waar, maar niet duurder dan andere concerten in dit genre.

  6. Reken er maar op dat de kaarten binnen enkele uren vergeven zijn. Niet goedkoop, maar er is vast meer dan voldoende belangstelling om deze unieke gebeurtenis bij te wonen. Geweldige promotie voor Zwolle en Hedon in het bijzonder !

  7. Het is niet mijn ding maar ik vind het wel geweldig voor Hedon en ja de prijs is niet gering maar je krijgt de kans om Borsato van dichtbij te zien in plaats van in een megazaal/stadion is ook wat waard.
    Gezien het feit dat de kaarten via ticketmaster gaan geeft wel aan dat Hedon hier helaas weinig invloed op kan uitoefenen.

  8. @mariane @Ans voor de (naar mijn mening ook zeer hoge prijs) kun je terecht bij het management van de Heer Borsato. Die weten namelijk dat ze met deze prijs toch de zaal wel vol krijgen. En Marco doet daar zelf waarschijnlijk niks aan. Dus tsja, als je fan bent van Borsato, deze prijzen horen daar bij.

  9. Ik heb het er niet voor over en ga dus niet, er zijn wel betere artiesten die je voor minder kunt zien. En verder zou ik gewoon eens naar een cd van Ricardo Cocciante luisteren. Dan hoor je pas waar Borsato en paul de Leeuw ook hun inspiratie vandaan hebben gehaald. Als je “Cervo a primavera” hebt gehoord wil je nooit meer “ik leef niet meer voor jou” luisteren.

  10. Dat nummer komt van het album “l’amore” uit 1995, daar staat ook het prachtige “per lei” op waarvan Paul de leeuw vergeeft heeft geprobeerd een geslaagde cover te maken.

  11. @joppuh en dan ga je dus heel erg de fout in. Want je houdt geen rekening met 11 jaar inflatie. Als je terug rekent, ga je ook vergelijken met de prijzen van toen. En die prijzen zijn niet meer hetzelfde.

  12. Ik begrijp niet waarom Borsato in Hedon optreedt. Dit is toch een ‘pop/rock/rap/dance-tempel’ voor Zwolle en omstreken? Borsato is voor ouwe l*llen die een totaal andere smaak hebben. En als je je peperdure show Duizend spiegels noemt moet je de zaak verplaatsen naar De Spiegel. IJsselhal mag ook. Kortom, de enkele miljoenen subsidie voor Hedon worden nu al aardig verpatst. Of moet er terugbetaald worden?

  13. Tsja, mag Borsato zelf bepalen waar hij optreedt, of wil je dat hij voortaan eerst toestemming aan jou vraagt en Marianne jouw reactie heeft een erg hoog Calimero-gehalte. Jij hebt het geld er niet voor over, dat is prima, maar kom niet met suggesties dat dit concert alleen voor rijke Zwollenaren en hun vrindjes is.

  14. @Stadshagenees: Ik vind het gewoon jammer dat Hedon Marco niet gewoon geweigerd heeft. Ik vind het niet bij elkaar passen, maar misschien is dit de opmaat naar nog meer commerciële boekingen bij Hedon. Ik dacht altijd dat Hedon een bepaald publiek moest bedienen. En daar hoorde zeker niet het Borsato-publiek toe.

  15. Flauwekul, Hedon is een poppodium, Borsato’s muziek valt onder Pop dus hoezo kan dat niet? Daarnaast is Hedon nu eindelijk in staat grotere en bekendere namen te boeken doordat er meer capaciteit is en is onderweg een echte poptempel te worden. Hier hebben we jarenlang op moeten wachten.

  16. Deze discussie begint steeds gekkere vormen aan te nemen, volgens mij moet Hedon financieel zijn eigen broek ophouden, altijd maar onbekende namen laten optreden is leuk, maar zorgt niet voor genoeg inkomsten. Tsja, waarom doe jij zo neerbuigend over de muziek van Borsato? Mijn muziek is het ook niet, maar ik begrijp goed dat er veel mensen zijn die zijn muziek wel kunnen waarderen. Ik vind je reactie nogal neerbuigend en elitair, net of Hedon er alleen is voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes.

  17. Kortom, de enkele miljoenen subsidie voor Hedon worden nu al aardig verpatst. Of moet er terugbetaald worden?

    Ik kan deze opmerking niet helemaal volgen, wat is nu je standpunt?

    Het lijkt mij dat juist door de kapitaal injectie vanuit de gemeente, Hedon straks in staat is om dergelijke evenementen te kunnen organiseren, en dus commercieel gezien vooruitgang boekt en straks een goed draaiend bedrijf is die zelf de broek op kan houden. Maar ik kan me natuurlijk vergissen…..

  18. Een avondje Jan Smit in een groot theater doet 39 euro. Trek zelf uw conclusie!!

    Lekkere scheve vergelijking. Alleen al qua naam en faam een wereld van verschil. Daarbij komt Borsato met een eigen band die ook gewoon betaald moet worden. Jan Smit drukt enkel een karaoke cd in de geluidsinstallatie en begint te zingen.

    Het is alleen jammer dat Hedon de schuld krijgt voor de prijs, als je even snel kijkt naar de prijzen bij de overige locaties waar de tournee plaatsvindt zul je toch snel zien dat overal de prijs hetzelfde is.

  19. @bigge, u trekt de boel scheef. Graag beter lezen!
    Jan Smit komt in het grote theater. Met alles erop en eraan natuurlijk!! Niks geen popodium.
    Jan Smit is meer A-artiest en populairder dan oldtimer Borsato.

  20. Hedon moet volgens mij muzikanten boeken die niet automatisch een Gelre- of Ziggodome met gemak vier keer volboeken, gewoon omdat ze gemiddelde muziek brengen waar nu eenmaal veel vraag naar is (veel mensen houden nu eenmaal van veilige gemiddelde muziek).
    Hedon moet muzikanten boeken die een wat avontuurlijker bereik hebben wat mij betreft. Daar is die subsidiestroom voor bedoeld. Bands waar je anders naar Amsterdam of Tilburg voor moet, kunnen nu ook in Zwolle geboekt worden. Marco en Jan kunnen we in de grotere theaters en zalen wel bekijken.

  21. Beste Tsja, Hedon moet helemaal niks behalve zorgen dat er acts geboekt worden om de tent draaiende te houden. Jij houdt niet van Borsato, so be it. Hij heeft genoeg Zwolse fans die hem nu in Hedon kunnen bewonderen. Ik wens die mensen veel plezier.

Reacties zijn gesloten.