Ontruimingsoefening bij Rechtbank Zwolle

Zwolle – Maandagmiddag vond bij de Rechtbank in Zwolle een ontruimingsoefening plaats. Een aantal zittingen werden tijdelijk gestaakt. Ongeveer 160 medewerkers en bezoekers moesten tijdens het gerechtgebouw aan de Schuurmanstraat verlaten.

18-11-2013_ontruiming_gerechtsgebouw_03.jpg 

Conform de ARBO-wetgeving is de Rechtbank verplicht jaarlijks een dergelijke oefening te houden. Hiermee test de instantie of onze veiligheidsprocedures nog op orde zijn. Tijdens de oefening die ongeveer een uur duurde, werden de medewerkers en bezoekers naar een locatie aan de overzijde van het gerechtsgebouw geleid.

18-11-2013_ontruiming_gerechtsgebouw_04.jpg  

18-11-2013_ontruiming_gerechtsgebouw_02.jpg 

18-11-2013_ontruiming_gerechtsgebouw_01.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Ontruimingsoefening bij Rechtbank Zwolle”

  1. @Observer als het glas ondoorzichtig steen was geweest, was ik het met je eens. Maar in dit geval heeft het gebouw meerdere zichtbare lagen, waardoor ik het juist een heel interessant gebouw vind.

  2. ontruimingsoefening waar iedereen de tijd krijgt om zijn/haar spulletjes te pakken? zou vast en zeker een realistisch scenario geweest zijn dat ze daar geoefend hebben.

  3. Allemaal de jassen aan en meerderen hebben de tas bij zich. Is inderdaad niet de bedoeling

    goed toch (best koud buiten)

    rustig het pand verlaten,
    niet als een stel wilde , zonder jas en tas naar buiten stormen:o

  4. Als het een bommelding betreft bijv moet iedereen zijn tas mee naar buiten nemen. Niets vreemds aan. En natuurlijk moet je het pand rustig verlaten, anders krijg je paniek.

Reacties zijn gesloten.