Echtpaar Meijer-Versteeg 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Meijer-Versteeg zijn op donderdag 21 november 2013 60 jaar getrouwd. Burgemeester Henk Jan Meijer bracht het echtpaar een bezoek om hen te feliciteren. Als cadeau kreeg het paar een keramieken vaas van de Zwolse kunstenaar Jan Kamphuis.

 

21-11-2013_echtpaar_meijer-versteeg_60jr_getrouwd_01.jpg 

 

De heer Johannes Meijer is op 18 januari 1933 geboren in Diemen. Mevrouw Marijke Versteeg werd in Amsterdam geboren op 20 oktober 1933. De heer en mevrouw Meijer hebben elkaar in Amsterdam ontmoet als 16- en 17-jarigen. Het klikte meteen. Na vier jaar verkering te hebben gehad, zijn ze op 21 november 1953 in Amsterdam getrouwd. Toen ze vier jaar getrouwd waren, werd hun eerste dochter geboren en vier jaar later de tweede. Ze hebben samen 2 dochters, 2 schoonzoons, 4 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Ze hebben gewoond in Amsterdam en Apeldoorn (6 jaar) en wonen nu al 48 jaar met veel plezier in Zwolle.

De heer Meijer heeft de opleiding LTS machinebankwerker en automonteur gedaan en volgde diverse technische cursussen. Als 16-jarige is hij begonnen op de leerschool van Kromhout Motoren Fabriek, waar hij 10 jaar werkte. Daarna werkte hij 6 jaar als voorman bij Verheul in Apeldoorn. Een verhuizing naar Zwolle volgde en op 13 april 1964 ging hij bij Scania aan de slag als afdelingschef. Na 29 dienstjaren bij Scania is hij met pensioen gegaan. Zijn hobby’s zijn tuinieren, wandelen en fietsen. Zijn gezondheid is redelijk.

Mevrouw Meijer volgde de Modevakschool in Amsterdam. Zij werkte als coupeuse bij Gerson en Janssen & Neumann, later was ze huisvrouw. Haar hobby’s zijn kleding maken en handwerken. Haar gezondheid laat wat te wensen over.

Ze houden nog steeds van elkaar.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Echtpaar Meijer-Versteeg 60 jaar getrouwd”

Reacties zijn gesloten.