Guus Meeuwis naar Zwolle

Zwolle – Hedon maakt opnieuw een grote naam bekend die zal optreden tijdens de openingsmaand van het vernieuwde Zwolse poppodium. Niemand minder dan Guus Meeuwis zal donderdag 13 februari het fonkelnieuwe podium van Hedon betreden. De voorverkoop voor dit concert is per direct gestart.

Guus Meeuwis reist komend voorjaar met een reprise van zijn zeer succesvolle tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ langs de Nederlandse zalen. De tournee, vernoemd naar zijn gelijknamige album, was op veel locaties in een mum van tijd uitverkocht. Voor de zanger reden om een reprise aan te kondigen. Tijdens de openingsmaand van het nieuwe Hedon reist Guus af naar Zwolle.

Al ruim 18 jaar zit Meeuwis in het artiestenvak en heeft inmiddels 32 stadionconcerten op zijn naam staan. Hij vierde dat deze zomer uitbundig met een rits uitverkochte Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Een kroon op de carrière van Meeuwis was de Edison die hij kreeg in de categorie Beste Mannelijke Popartiest. “Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied,” aldus de jury.
 
GUUS MEEUWIS – Het Kan Hier Zo Mooi Zijn
 
Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 13 februari
Open : 20:00 uur Aanvang : 21:00 uur
Entree : : € 34,00
 
Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij het Plato- filiaal in Zwolle. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)