Primeur gemengd pietenhuwelijk in Holtenbroek

Zwolle – Heeft Holtenbroek als de Kleurrijkste Wijk van Zwolle de eerste primeur van een gemengd pietenhuwelijk? Tijdens de Sinterklaasviering in Wijkcentrum Holtenbroek hebben een Zwarte Piet en Witte Pieternel elkaar openlijk de liefde verklaard.

sint_4_wijkcentrum_2013_11_23_0847_copy.jpg 

Sinterklaas, de Zwarte Pieten en alle kinderen verwelkomden het pietenpaar met een goedkeurend applaus. Aan het enthousiasme van alle kinderen, blank, bruin of zwart, kon het niet liggen, ze hadden weer een geweldig Sinterklaasfeest. Eerder in de ochtend werd de Sint welkom geheten in zorgcentrum Fermate en vond er een rijtoer plaats met een echte antieke brandweerwagen, beschikbaar gesteld door de vrijwilligers van de Zwolse Brandweer.

sint_2_optocht_2013_11_23_0785_copy.jpg

sint_1_wijkcentrum_2013_11_23_0890_copy.jpg 

sint_2_fermate_2013_11_23_0725_copy.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Primeur gemengd pietenhuwelijk in Holtenbroek”

  1. Nait zo soezen. Wrm moeilijk met Sinterklaas doen. Als het een groot feest is voor kinderen. En alle kinderen hadden het super met het roze pietje. Gun een kind ook plezier. Kom op zeg….. -_-

  2. Lijkt mij de beste oplossing en een prima manier om van al het gezeur af te zijn. Alle Pieten een andere kleur. Iedereen blij!!

Reacties zijn gesloten.