Verhalenvertellers in IntermeZZo

Zwolle – Op 14 december 2013 organiseert nazorgcentrum IntermeZZo tussen 15:00 uur en 17:00 uur een mini Mati evenement aan de Dr. Spanjaardweg in Zwolle. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van prachtige verhalen die verteld worden door drie verhalenvertellers. Deze staan onder leiding van Stan Vertellken. 

Mati betekent pompoen in het Quechua. In Latijns-Amerika wordt uit deze pompoenen met een rietje gedronken. De pompoen staat daar symbool voor het evenement waar de bezoekers een culturele dorstlesser wordt aangeboden. De verhalen worden soms begeleid door zinderende gitaarmuziek. Wie naast culturele dorst ook echte dorst en honger heeft, kan tussen de verhalen door genieten van diverse versnaperingen. De kosten bedragen €5,- per persoon. Voor aanmelden en meer informatie kan er contact worden opgenomen met IntermeZZo. E. info@intermezzo-zwolle.nl.

Huiskamertheaterevenement
Het mini Mati evenement van IntermeZZo is bedacht naar aanleiding van het huiskamertheaterevenement Mati in Zwolle van afgelopen maand. Dit was een theatertocht langs intieme voorstellingen op kleinschalige plekken, met onder meer ‘Verteller van het jaar’ Wijnand ‘Anansi’ Stomp.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)