Meidenteam ZAC/Zwolsche Boys in het nieuw

Zwolle – Meiden- en damesvoetbal zit in een groeispurt. Zo ook bij ZAC/Zwolsche Boys die al enige tijd samen voetballen. Nu nog onder de vlag van ZAC of Zwolsche Boys maar de wens is onder eigen kleuren te gaan voetballen. Op dit moment heeft ZAC/Zwolsche Boys 9 meiden- en damesteams vanaf de E-jes t/m vrouwen 1. Heb je interesse om een keer te komen meetrainen? Kom eens langs bij één van de trainingen of mail naar gjschuurman@kpnmail.nl.

2013-2014_mc1.jpg 

Zaterdag jl.is MC1 in het nieuw gestoken door Plendr Totaalonderhoud uit Kampen. Aansluitend aan de fotosessie zijn de meiden gaan voetballen en hebben die wedstrijd met ruime cijfers gewonnen. MC1 speelt in de 1e klasse en bezet een mooie 6e plaats. Indien er de komende weken wordt gewonnen is een 5e of zelfs een 4e plaats nog mogelijk. Zaterdag 14 december speelt MC1 de laatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie tegen plaatsgenoot SVI. Daarna start de wintercompetitie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Meidenteam ZAC/Zwolsche Boys in het nieuw”

  1. Waarom is de wens om met eigen kleuren te gaan voetballen. Wat hebben ze dan in gedachten. Een eigen dames voetbal vereniging beginnen. Uit het feit dat Zwolse Boys en ZAC qua damesvoetbal al zijn samen gegaan bewijst volgens mij toch al dat een meisjes/dames vereniging geen bestaansrecht heeft.

    Of is het de bedoeling dat ze een cobinatie van de kleuren van ZAC/Zwolse Boys gaan dragen.

Reacties zijn gesloten.