Nieuwe samenwerking De Woonkoepel en SWZ

Zwolle – De Samenwerkingsovereenkomst tussen woningcorporatie SWZ en Huurdersbelangenvereniging De Woonkoepel is weer voor twee jaar verlengd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandagavond 25 november ondertekenden namens SWZ directeur  Eddy Veenstra en namens De Woonkoepel Daatje Weegenaar (voorzitter) en Faaïzah Rodjan (secretaris).

samenwerkingsovereenkomst_de_woonkoepel_en_swz.jpg 

De Samenwerkingsovereenkomst bepaalt bevoegdheden, plichten en werkwijze over en weer  tussen beide partijen. Dit is in het belang van een optimale samenwerking. Het gaat onder meer over de positie van de huurdersbelangenvereniging en instemmingsrecht, adviesrecht en informatierecht van De Woonkoepel. Ook het regelmatig overleg met beide partijen wordt in de overeenkomst vastgelegd.

Zowel Eddy Veenstra als Daatje Weegenaar zeiden blij te zijn met deze overeenkomst die duidelijkheid geeft over diverse zaken. ‘We hebben een goede verstandhouding met SWZ, hoewel we het niet altijd eens zijn, maar dat houdt ons beiden scherp. De Woonkoepel behartigt de belangen van de ruim 8000 huurders van SWZ. Er zijn momenteel veel veranderingen op het gebied van huren en een goed overleg is dan van groot belang’, aldus Daatje Weegenaar. Ook Eddy Veenstra zei blij te zijn met de goede samenwerking. ’Betaalbaarheid en woonlasten staan hoog op de agenda en daar willen we graag De Woonkoepel bij betrekken”.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)