Stand-up comedy in Het Vliegende Paard

Zwolle – Op donderdag 12 december presenteert Buro Ruis met University of Comedy een avond vol live stand-up comedy in een sfeervolle café-setting. Tijdens deze editie komen ervaren comedians Jasper van der Veen, Ruud Smulders en Vincent Geers het publiek in Het Vliegende Paard vermaken met hun beste grappen, verhalen en gedachtespinsels. 

Vincent Geers is als cabaratier in diverse theaters te bewonderen met zijn avondvullende shows. Geers is voornamelijk een theatrale verteller met een duidelijke stem, een sympathieke kop en een goed gevoel voor timing. Tijdens University of Comedy doet hij een greep uit deze theatershows en brengt hij een melange van sterke observaties, hilarische anekdotes en bijzonder geestige oneliners. Door zijn veelzijdige verhaal krijgt hij de hele zaal in zijn greep. Jasper van der Veen stond nog niet zo lang geleden in de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival. Met zijn charmante verschijning en constante interactie pakt hij het publiek in en laat hij hen genieten van zijn geestige observaties.

In de show van Ruud Smulders voeren fantasie en absurditeit de boventoon. Wanneer het publiek eenmaal de smaak te pakken heeft wil het vaak steeds meer en meer. Ruud speelt hier handig op in als talentvolle artiest, humorist en tekstschrijver.

UNIVERSITY OF COMEDY
Line up: VINCENT GEERS / JASPER VAN DER VEEN / RUUD SMULDERS 

Locatie                        : Het Vliegende Paard, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 12 december
Open                          : 20:30
Aanvang                     : 21:00
Entree                         : Gratis

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)