PvdA Zwolle in actie in Ittersum

Zwolle – Zaterdag 30 november gaat de Partij van de Arbeid weer in het hele land de straat op. Honderden vrijwilligers gaan samen met Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, Europarlementariërs, lokale bestuurders en gemeenteraadsleden in tientallen steden en dorpen van deur tot deur.

Zij spreken met inwoners over hun buurt, problemen die spelen en ideeën die ze hebben. Ook de PvdA Zwolle doet mee en brengt een bezoek aan de wijk Ittersum in Zwolle. "Bij problemen die we tijdens ‘PvdA in de buurt’ tegenkomen komt onze gemeenteraadsfractie of het lokale Ombudsteam in actie en we geven die door aan de Tweede Kamerfractie in Den Haag. Deze canvaszaterdag wordt extra aandacht besteed aan de verkeersveiligheid in de buurt.

Het onafhankelijk platform Veilig Verkeer Nederland lanceerde vorig jaar het landelijk meldpunt verkeersveiligheid, waar al 13.000 meldingen binnen zijn gekomen. De PvdA steunt dit initiatief door zelf meldingen te verzamelen over verkeersonveilige situaties in de buurt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “PvdA Zwolle in actie in Ittersum”

  1. Mooi te vernemen dat de “Partij van de Arbeid” weer de straat op gaat.
    Wat mij persoonlijk betreft; ik houd meer van Vrijheid en Democratie,
    dan van “Arbeid”.
    Wat ik me afvraag bij dit bericht, zijn “Europarlementariërs” gewenste dingen?

  2. Goed om je als plaatselijke partij te laten zien en je te bekommeren om de verkeersveiligheid in de wijk. Lokale partij voor lokale issues. Goed bezig! 😀

  3. HnsHanzeland ik geloof ook niet dat we op europarlementariërs zitten te wachten maar op echte Zwollenaren zoals Gerrit Teunis ,alleen hij staat slechts op 14 oid .De straat op alleen in verkiezingstijd ??

  4. HansHanzeland vroeg:

    Wat ik me afvraag bij dit bericht, zijn “Europarlementariërs” gewenste dingen?

    Nee, het zijn mensen. In mei hebben we verkiezingen voor het Europarlement, dus moet daar ook campagne voor gevoerd worden. Aan ‘Eerste en tweede kamerleden en landelijke bewindspersonen’ heb ik nu geen boodschap.

Reacties zijn gesloten.