Broeikas pakt uit met een Christmas Edition

Zwolle – Al vanaf de herfstvakantie zijn de creatieve leerlingen van TalentStad er druk mee: de Broeikas Christmas Edition op 17 en 18 december aanstaande! Talenten op het gebied van muziek, dans, performance, multimedia en decor bereiden de komende weken een bruisend avondvullend programma voor. Daarbij worden ze geholpen door professionele coaches die ze klaarstomen voor hun podiummoment in het Landstede Theater. De kick off vindt plaats op 2 december aanstaande, gevolgd door coachingssessies op 9 en 16 december.

Broeikas viert dit jaar haar 5e jubileum met een speciale Christmas Edition. Dit thema zal worden verweven in de totaalvoorstelling, met Benno Hubner (BNO De Danswerkplaats) als eindregisseur. Leerlingen krijgen persoonlijke coaching op hun eigen act en daarmee hun eigen ‘minutes of fame’. Daarnaast wordt een totaalvoorstelling ingestudeerd waarin alle acts een plek krijgen, waarbij alle jongeren van begin tot eind betrokken zijn. De eindresultaten van dit coachingstraject worden door de jongeren vertoond voor publiek, bestaande uit jongeren, ouders, docenten en anderen.

Broeikas is een project van Kunstbende Overijssel in samenwerking met New Arts Zwolle (onderdeel van kunstencentrum Muzerie) voor jong talent van de VMBO school TalentStad in Zwolle.  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)