Darryl Lachman kan naar een topclub

Zwolle – PEC Zwolle verdediger Darryl Lachman draait een prima seizoen bij de Zwollenaren. De constante prestatie kan op lof van deskundigen en de interesse van andere voetbalclubs rekenen. Lachman sluit niet uit dat hij komend seizoen een ander shirt draagt. 

Via de jeugd van Ajax en een bijrol bij FC Groningen kwam Lachman in 2011 naar Zwolle. Was de verdediger vorig jaar al een van de steunpunten van PEC Zwolle, dit jaar boekt de Amsterdammer nog meer vooruitgang en weet hij dat er interesse is van binnen- en buitenlandse clubs. Daarnaast zijn er complimenten voor zijn spel van trainer Ron Jans, die vindt dat Lachman niet zou misstaan in het Nederlands Elftal. Voetbalcriticus Johan Derksen is die mening ook toegedaan. De afgelopen week maakte FC Utrecht bekend dat ze de verdediger graag naar de Domstad willen hebben, maar Lachman laat die interesse in het midden en wacht op meer en vooral betere aanbiedingen. Lachman maakte zaterdag duidelijk dat hij niet alleen met Utrecht heeft gesproken. PEC Zwolle heeft hem inmiddels een aanbod gedaan. Daarnaast is er ook belangstelling van binnen- en buitenlandse (top-)clubs.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “Darryl Lachman kan naar een topclub”

  1. De topclub die zich bij Heeft gemeld is niemand minder dan PSV.
    Centrale duo B & R zijn te wisselvallig en waarbij R terug gaat naar england moeten ze een achtervang hebben.

    PSV moet nu dus anticiperen op wat komen gaat.
    Lachman door zijn vrije status kan aardig wat tekengeld opstrijken
    Mits hij Pec wat geld wilt nalaten vertrekt hij januari. Wens hem het beste voor zijn gezin. Hij moet nog een reserve pot opbouwen.

  2. Binnenlandse Topclubs bestaan niet meer en buitenlandse Topclubs als Bayer Munchen, Arsenal of Barcelona lijken mij sterk, maar ben benieuwd.

  3. Draait meestal om geld…

    Maar goed, hoeveel ‘goede’ spelers heeft PEC/FC Zwolle al niet verkocht aan andere clubs? PEC Haalt dan vast wel weer een andere goede speler binnen.

  4. Die jonge moet gewoon nog 2 jaar bij Pec blijven voor zijn ontwikkeling. Maar logisch is ook dat meer geld ook altijd verleidelijk is.
    Maar we hebben altijd vd Werf Nog achter de hand… Dus we zien het wel.

Reacties zijn gesloten.