Young Ones Festival

Zwolle – Op zaterdag 14 & zondag 15 december organiseert The Young Ones de derde editie van het Young Ones Festival. Een 2daagsfestival vol theater, performance en film. Het hele weekend is het Young Ones Theater gevuld met verschillende acts en voorstellingen die het resultaat zijn van diverse film- & theaterproducties die dit najaar The Young Ones plaats vinden. 

tyo_festival_2013-winter-internet-voor.jpg 

Het Young Ones Festival heeft een divers programma voor alle leeftijden. Op zaterdag 14 december is er een doorlopend programma van 19.00 uur tot 24.00 uur., met een afterparty als afsluiter. Op zondag 15 december zijn er van 14.00 uur tot 18.00 uur voorstellingen te zien. U kunt onder andere komen kijken naar: DUS! (theater), Meisjes zijn niks (muziektheater), Stoffig?! (poppentheater i.s.m. Gnaffel), Op een dag hoop ik dat ik lieg (theater), TAKE 48 (film ) en Rage Against the Dying of the Light (muziektheater). Kijk voor kaarten en het volledige programma en de speeltijden op www.theateryoungones.nl .

Young Ones Festival
In het najaar van 2012 organiseerde The Young Ones de eerste editie van het Young Ones Festival. Het festival is een platform voor jong creatief talent en biedt jongeren een podium om zichzelf aan de wereld te laten zien in een professionele theater- of filmproductie. Het resultaat is een programma van vijf theatervoorstellingen-  en één film. Gemaakt door verschillende professionele Young Ones makers/ partners/ co-gezelschappen.

Het programma van deze editie is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende  theater- en filmmakers: Esther van Til, Anne-Minke Meijer, Irene Kriek, Sarah Evers, Erik Franssen, Jeffrey Tomberg, Elout Hol en Mark Haayema (Theater Gnaffel).

The Young Ones

The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn. 

           

Kaarten reserveren en informatie: 
Kaarten kosten € 9,00 p.p. (incl. servicekosten) per dag. Een weekendkaartje kost € 14,00.

Kaartverkoop vind plaats via www.theateryoungones.nl of aan de deur bij het festival.


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)