Koplopers Zaalvoetbalcompetitie blijven winnen

Zwolle – De competitie ronde voor deze week zit er weer op en na twintig gespeelde wedstrijden kan de rekening weer opgemaakt worden.

Wolters Recycling had in de hoogste klasse geen “kind” aan nummer laatst Rafiki. Met een 20-3 monsterzege werd Rafiki snel huiswaarts gestuurd. De “grote” man in deze wedstrijd was wederom Peter Opdam, wie maar liefst 11 doelpunten scoorde. Het team van Woord en Daad bleef bij de koploper in het spoor, door zelf met 17-6 te winnen van Argos Bebemus.  Nico Brillen wist te winnen met 6-4 van Trias en Bola-Lah! 1 ging met de winst aan de haal tegen Wehkamp.nl.  Diaspora boekte met 3-1 een degelijke overwinning op het bij vlagen sterk spelend EcoGroenAdvies.

1e Klasse maandag

In de spannendste klasse blijft het ook, na deze week heel spannend, wie straks de 1e periode gaat binnenslepen. Koploper DTG won met 9-5 van OHM en Schildersbedrijf Groen wist in een zeer spannend duel uiteindelijk met de 6-4 winst tegen Opgezwolle aan de “haal” te gaan. Streetfeet stuurde AXIOS met een 7-2 nederlaag de kleedkamer in.

2e klasse woensdag

In de 2e klasse maakte ook koploper Railion geen fout en versloeg Univé Verzekering met 10-6. Ook Allesoverrechten.nl blijft nog kansrijk voor de periode. Zij wonnen met 12-3 van LeGong en staan tweede op drie punten achterstand van Railion.  Het verrassend goed spelende B&M Futsal haakte deze week af voor de winst in de 1e periode, omdat Keijl Flevo Holland met 6-11 de meerdere was in dit duel. 

1e klasse woensdag

FC Hummel begon na de eerste verliespartij in de vorige competitieronde scherp aan de wedstrijd. Met de geblesseerde routinier Michel Hadini op de bank werd Neptunes’12 in een leuk en sportief duel met 7-4 verslagen. Absens Carens won verrassend met 4-2 van Torsades Trois Points. ZVV Pruts liet het team van Livarda zonder punten achter door met 7-3 te winnen. Van Amerom Makelaardij wist met 9-4 te winnen van Karba. Het team van Tjeerd Keizer OutSport kwam met de schrik vrij, omdat  Sleuteldienst Zwolle in de slotseconde een penalty niet wist te benutten. Een mooi duel met een terechte 4-4 uitslag. 

Maandag 9 december gaan we om 18:30 uur van start met een duel tussen Nico Brillen en Optima Forma.  Op woensdag 11 december starten we om 18:30 met de wedstrijd Van Panhuis tegen Obtentus. De toegang is uiteraard gratis!

Voor in uw agenda! De volgende zaalvoetbal toernooien staan in december in de WRZV Hallen op de rol. 27&28 december Jo van Marle Toernooi (toernooi van alle Zwolse clubs), 30 december WVF K-side toernooi (jeugd WVF), 2&3 januari Zwols Jeugdkampioenschappen Zaalvoetbal (Zwolse jeugd 10/12 en 13/15 jaar) en 4 januari 36ste Jopie van Kilsdonktoernooi (Zwolse en Regionale zaalvoetbalteams). 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze voetbaldagen in de winterstop!

Voor informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)