Het Beugeltje periodekampioen in de 1e klasse

Zwolle – De koploper in de WRZV zaalvoetbalcompetitie 1e klasse A Het Beugeltje wist afgelopen maandag met speels gemak beslag te leggen op de 1e periode door AXIOS met 15-1 te verslaan. Het Beugeltje gaat halverwege deze competitie met de volle winst fier aan kop en lijkt op weg te zijn naar de titel in deze klasse.

VT Benz en FC Knetter volgen koploper Het Beugeltje op gepaste afstand  en beiden lijken te strijden om de titel “the best of the rest”. Temeer omdat FC Knetter met een 3-7 nederlaag de meerdere moest erkennen in het team van Kletsen & Proeven. VT Benz wist beslag te leggen op de 2e plaats door een 9-4 winst op Trias. Rode lantaarndrager SC PEC Zwolle verloor wederom en dit keer was de Belgische Keizer 1 met 1-5 te sterk. Vips won met 6-2 van Rafiki. Bordeaux Groen is door een 13 -2 winst op Ittersum koploper Vastgoed Dalfsen tot één punt genaderd in deze spannende hoofklasse, waar ook oud- kampioen Krijtje FC weer de smaak van het winnen te pakken heeft gekregen. De derde winst op rij was een feit door een knappe 6-1 winst te boeken op de Blazende Veiligheid.

Poppe Advocatuur wist na het verlies van vorige week een punt uit het vuur te slepen tegen de Belgische Keizer 2 door met 6-6 gelijk te spelen. FC Hummel wist zich ook goed te herstellen en bond Neptunes’12 met 9-6 aan de zegekar. YBC pakte knap de volle winst door met 5-3 te winnen van Eco Groen.

Woord & Daad pakte eindelijk de eerste punten in deze competitie. Het waren er gelijk drie door een krappe 5-4 winst in een spannende wedstrijd tegen het veel hoger aangeschreven Dozend. DTG wist te profiteren van het verlies van Dozend en steeg naar de 2e plaats in de Hoofdklasse B door een 10-1 winst te boeken op Nico Brillen. Opgezwolle boekte een knappe 5-2 zege op Diaspora. Spannend was het ook tussen Wehkamp.nl en Argos Bebemus. In een gelijk opgaand duel wist uiteindelijk Wehkamp.nl met 8-7 aan het langste eind te trekken.

Le Gong deed goede zaken in de 2e klasse in de jacht op de 1e periode titel. De koploper wist The Black Ties met 9-3 te verslaan.  Concurrenten AVC en Iron Art wisten ook hun duel te winnen en zo blijft het spannend in de strijdt om de eerste periode. Ramenblinderen.nl won met 6-1 van Campingteam3 en IJsselhallen Zwolle was met 6-2 te sterk voor Univé Verzekeringen.

Komende week staan er leuke wedstrijden op het programma. Op maandag 1 december beginnen we om 18:30 uur met het duel in de 1e klasse tussen De Belgische Keizer 1 en Het Beugeltje en op woensdag 3 december starten we om 18:30 uur met o.a. Outsport en The Green Room.

U kunt ons nieuws, programma, uitslagen en standen volgens op www.wrzvzaalvoetbal.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)