PEC Zwolle onderuit in Deventer

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zondagmiddag kansloos de IJsselderby verloren. In Deventer werd de uitslag 4-1.

gaezwo_1.jpeg 

Al vanaf het begin van het duel stond Zwolle zwaar onder druk van de gastheren en hadden veel moeite om daar onderuit te komen. Vanwege zijn matige spel werd Joost Broerse al vroeg in de wedstrijd geslachtofferd. Toen Zwolle wat meer voetbal toe kwam was het al 2-0 via Schmidt en Falkenburg.  Mustafa Saymak kreeg namens Zwolle een mogelijkheid tot scoren, en dat vertelde eigenlijk het verhaal voor Zwolle van dit duel. In de tweede helft werden de zwak spelende Jesper Drost en even later Saymak gewisseld voor Mateusz Klich en Stef Nijland. De laatste wist het enige doelpunt voor Zwolle en de 4-1 te maken. Ryan Thomas raakte met een schot nog de paal, maar de wedstrijd was toen al gespeeld. "We moeten zoals het zo mooi heet hier van leren. Het ging vandaag om de instelling. Die was altijd goed maar nu onvoldoende", aldus een teleurgestelde Jans.

08-12-2013_verslagenheid_in_het_supportershonk_pec-zwolle.jpg 

De wedstrijd werd door veel supporters live in het Supportercafé bekeken… 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

77 gedachten over “PEC Zwolle onderuit in Deventer”

  1. 12 wedstrijden, 1 overwinning met vandaag een dik verdiende nederlaag omdat de spelers van Go Ahead Eagles wel vanaf de eerste seconde met scherpte en inzet speelden voor hun supporters.

  2. Wat ik zeggen wilde: Evert, hoe kan jij beoordelen dat de wedstrijdinstelling niet goed was. Soms is een tegenstander gewoon beter. Dat kan.

  3. is gewoon terecht verder valt er niks over te zeggen. en als ik p.e.c was zou ik maar goed gaan praten volgende week wachten de friezen en als je die ook verliest zak je richting de kelder. en gaan de egels gewoon voorbij.8)

  4. Dat was idd te zien..hadden die supporters gistermorgen
    ook wel thuis kunnen blijven..hebben daar dus gewoon voor
    jan lul gestaan…

  5. Helaas zat het er voor vandaag niet in bij PEC .Laten we hopen dat ze er de volgende keer weer voor staan anders gaan ze ver zakken en wordt het moeilijk terug te komen.Men moet in het vervolg maar niet te voorbarig zijn zoals voor het weekend dat ze gokten op 1-7 enz.Verder veel succes bij de volgende wedstrijd

  6. Bijzonder moment voor Mokotjo die minuut stilte voor zijn Madiba. Verder een zeer teleurstellende uitslag. Ik had op iets heel anders gehoopt. Verwerken met een lekkere maaltijd en weer vooruit.

  7. In alle eerlijkheid, dit had ik niet verwacht. Meest opzienbarende was dat ze geen moment onder de druk uit kwamen.

    Een offday, of legde GAE de vinger op nog niet aan het licht gekomen middelmatigheid en is het rondtoeteren van alle lof tenonrechte geweest!?
    We zullen het gaan zien, de komende maanden.

    Nu andere teams deze succesvolle aanpak van de Eagles hebben aanschouwd, kunnen we onze borst nog nat maken.
    Te beginnen met tegenstander Heerenveen thuis. Zouden die ook zo gaan beginnen…

  8. Bericht door Stadshagenees, op 8 december 2013 om 16:25

    Wat ik zeggen wilde: Evert, hoe kan jij beoordelen dat de wedstrijdinstelling niet goed was. Soms is een tegenstander gewoon beter. Dat kan.

    Als je het spel van Zwolle een beetje kent kon je zien dat ze deze wedstrijd geen moment serieus hebben genomen.

  9. Zo, ik ben weer een beetje op de wereld. Wat een teleurstelling, op alle fronten. Ik heb het hier vaker gezegd, het gesteggel over mogelijke deelname aan de Europa Cup volgend seizoen, zelfs door de gerespecteerde ElRey, is zwaar overschat. Vandaag bleek duidelijk waarom. Maar ik durf wel te stellen dat WE niet degraderen.

  10. Stadshagenees,
    Wat ik zeggen wilde: Evert, hoe kan jij beoordelen dat de wedstrijdinstelling niet goed was. Soms is een tegenstander gewoon beter. Dat kan.

    Zelf Jules de Korte kon vandaag zien dat de heren er niet veel schik van hadden. Dus ging men met een verkeerde instelling [het zal wel goedkomen] het veld in.

  11. In de hemel heb je geen ogen nodig, Evert, om alles te kunnen doorgronden. Waarschijnlijk zingt Jules de Corte daar nu “Ik zou weleens willen weten, waarom ging die wedstrijd zo fout.”:)

  12. @vakkie19

    Met alle respect gelet op deze competitie en de daverende seizoensstart lag het in de rede om een eindnotering tussen plaats 5 en 8 kortom Europees voetbal te verwachten. Inmiddels ligt het echter meer in de lijn der verwachting dat een ploeg die 1 overwinning boekt in 12 wedstrijden eerder strijdt voor lijfsbehoud. Zeker als de spelersgroep in een derby het (al) niet kan opbrengen om er een schepje bovenop te doen. Ik heb geen glazen bol, maar zie wel dat het daverende begin op dit moment een zorgbarend gevolg heeft gekregen. Aan het eind van het seizoen kunnen we datgene evalueren waarop we geen directe invloed hebben, maar op dit moment maak ik mij zorgen. Met een gebrek aan instelling ,zoals vandaag vertoond, lijkt mij dat reëel.

  13. Dat belooft wat voor de 2e competitiehelft, zonder Lachman en Achenté.
    Gauw versterking reserveren in de vorm van Leeuwin en Hemmen van Cambuur. We missen een echte spits hier in Zwolle..

    Vandaag was niemand thuis, en bij de les ! Jammer …
    Vrijdagavond wordt het ook zeer lastig, en sta je waarschijnlijk op de plek waar je hoort te staan, nl ergens bovenin 2e rijtje.
    Hoop dat ik er naast zit ….:D:D

  14. Ik ben natuurlijk geen kenner, maar ik vond ze niet slap spelen. Ze kwamen echter nauwelijks in hun eigen spel. GAE speelde fel en wendbaar, terwijl PEC meester is in de rustige opbouw. Dat zagen we maar enkele momenten, helaas.

  15. @Dame

    Je hoeft geen kenner te zijn om deze wedstrijd te beoordelen. Iedereen kan na het zien van deze wedstrijd concluderen dat de wil om te winnen meer aanwezig was bij Go Ahead Eagles dan bij PEC Zwolle en dat deze dus terecht hebben gewonnen. 1 overwinning in meer dan eenderde van de competitie moeten ook bij niet-kenners tot de conclusie leiden dat zorgen meer aan de orde zijn dan verwachtingen die gekoesterd hadden mogen worden na de historische seizoensstart. Van een speler die kiest voor meer financieel perspectief verwacht ik niets, van de rest van de spelers verwacht ik dezelfde inzet als van andere werknemers die doorgaan bij dezelfde werkgever.

  16. Ben het helemaal eens met Elrey en Ren: als ze in de winterstop geen echte spits halen, dan gaat het erg moeilijk worden in de tweede helft van het seizoen. Met het balletje alleen een beetje rondspelen maak je nu eenmaal weinig doelpunten en win je geen wedstrijden.

  17. Positiespel van Zwolle is een van de sterkere punten. Rond tikken tot aan de 16. En dan…… Besluiteloosheid. Maar weer een balletje breed, of weer terug naar boer en van voor af aan weer beginnen. Tot aan de 16 en weer knullig inleveren bij de egels. Er zijn geen spelers met kracht voor een vlammend schot. Het spel van vandaag geeft weinig vertrouwen.

  18. Zo’n uitspraak over de “wil om te winnen” zou ik niet durven te doen, Elrey. Je concludeert dat uit het type spel van beide. De eagles spelen altijd feller, met name die kleine Antonia (leuke speler, trouwens), terwil PEC het meer van het positiespel moet hebben. Hoe je speelt hangt altijd van de tegenstander af. GAE is dit seizoen ook al enkele malen op de koffie gekomen met hun spel en dat geldt voor PEC ook. De eagles verhnderden hun om het eigen spel te spelen. Wat ik me wel afvraag is of ze dat tevoren niet hadden kunnen weten, zodat ze hun spel daarop konden aanpassen. De wedstrijden van de tegenstanders worden toch geanalyseerd, neem ik aan.
    Maar goed, het is niet anders. Een teleurstelling waar we wel weer overheen komen. Dat PEC ook wilde winnen (en net zo graag als de eagles), daar ben ik van overtuigd.

  19. @Ren

    Met Hemmen en Leeuwin win je de oorlog niet zoals vanmiddag. Daarnaast beide spelers hebben een contract die je moet afkopen. Waarschijnlijk klopt Nijkamp aan bij Werder Bremen voor een spits en een centrale verdediger. De spits is waarschijnlijk Martin Kobylanski en de verdediger Tom Trybull maar ik kan me ook denken dat Zwolle bij Wolfsburg of BVB Dortmund aanklopt voor talentvolle spelers met laufpendaum, ausdauerkraft eb gogme. Visser heeft deze week een gesprek met een sponsor van BVB en hij noemt het een kans.

  20. Misschien, dat de arrogante opmerking van een middelmatige speler als Benson: ⤽Ik lach om de Eagles, wij zijn 2 klassen beter⤝ wel de juiste motivatie heeft op geroepen in Deventer.
    Daar spelen trainers van de tegenpartij, met een peptalk moeiteloos op in.

  21. @dame

    Zo’n uitspraak durf ik best te doen zeker als PEC Zwolle maar 1 van de 12 wedstrijden heeft weten te winnen. Ze zullen ze ongetwijfeld alle 12 hebben willen winnen, maar de feiten zijn zoals vandaag. Maar goed kunnen we ook lekker zwegzwijmelen in de gedachte dat we zo goed zijn terwijl een promovendus vandaag bewijst dat hoogmoed voor de val komt. Gelukkig concludeert de eindverantwoordelijke vandaag hetzelfde en mogen we hopen op beterschap.

  22. Om elkaar niet mis te verstaan: ik beweer niet dat we vreselijk goed zijn. Het tegendeel ook niet. Het was mooi dat we een tjdje nummer 1 waren, maar niet waarschijnlijk dat we dat bleven. Ik merk dat de emoties van veel supporters rechtstreeks samenhangen met de resultaten. Gaat het goed, dan gloort Europees voetbal; gaat het slecht dan willen ze niet winnen. Ik probeer zelf wat nuchterder te blijven: het zit weleens mee, het zit weleens tegen. Zolang we niet in de gevarenzone komen, vind ik het best.

  23. Waarom moet dit bericht tot 3x toe naar de admin? Wat ik van een ooggetuige hoorde en wat ik zelf gezien heb, komt helaas nogal overeen met Jans’ woorden: ⤽Het ging vandaag om instelling. Die was altijd goed, maar nu onvoldoende⤝, analyseert trainer Ron Jans na afloop.

  24. Inzet van GAE was meer dan voortreffelijk, PEC kon het vanaf het begin al niet meer bijbenen, zo leek het op tv in ieder geval. Jammer, want inzet/strijd en respect voor de tegenstander (is trouwens iets anders dan ontzag) is het minimale om in de Eredivisie te blijven. Met deze spelersgroep is dit absoluut te halen, maar tegen Heerenveen zullen we een “ander PEC Zwolle” moeten zien om uiteindelijk minstens 35 punten te behalen om volgend seizoen weer op eredivisie nivo te kunnen acteren. Succes Ron Jans en spelers!

  25. @dick

    Goede vraag, maar ik denk dat je voor hetzelfde raadsel blijft staan als ik ten aanzien van Dame die de diefstal van de kampioensschaal als ludiek betitelt, het gebrek aan instelling vandaag ter discussie stelt en meent dat supporters vooral emotioneel reageren als er na een goede seizoensstart in 12 wedstrijden slechts 1 overwinning wordt geboekt.

  26. 3x vreemd
    – provocerende diefstal van kampioensschaal ‘ludiek’ noemen.
    – gebrek aan instelling bij PEC, vandaag, was voor iedereen waarneembaar.
    – 1 overwinning uit 12 wedstrijden is toch echt op z’n minst een duiding dat PEC niet met een goede serie bezig is.

  27. @dick

    Vooral dat laatste baart me wel wat zorgen. De voorsprong op de nummer 16 (degradatiegevaar!!) is nog aanwezig, maar was stukken groter.

    Heel langzaam zie je dat dat krimpt en krimpt steeds kleiner begint te worden. Toch weer oppassen en volgende week maar eens winnen.

  28. @Elrey Ik heb de diefstal van de kampioensschaal met vele woorden betiteld, maar “ludiek” zat er niet bij. Tenzij je door mij geplaatste citaten aan mij toeschrijft, maar dat lijkt me stug. Mijn woorden waren “puberaal”, “kinderachtig”, “humor en foute humor”. Niet eens was en ben ik het met jou waar je het “crimineel” noemde.
    Ook zeg ik niet dat de emotioneel reageren, maar dat hun emoties direct gekoppeld zijn aan de resultaten. Lijkt hetzelfde, maar heeft toch een wat andere gevoelswaarde, voor mij althans.
    Maar goed, zoals gezegd “ik ben geen kenner”. Sta wel vaker verbaasd over de psychologisering van het voetbal door mensen die er meer verstand van hebben dan ik. Dat haal ik er allemaal niet uit. Voor mij blijft het toch vooral “een spelletje”.:)

  29. Waar blijven Reniers , Narsingh ? En Fernandez is ook vaak geblesseerd. Praat je toch over de 1ste keus. Zou het niet zo kunnen zijn dat de groep niet echt geloofd in de voorhoede zoals ie er de laatste tijd staat? Eeuwig leunen op een brilliante Mokotjo gaat niet , plus de andere excellente speler Klich , dat houdt een keer op . Thomas hoort ook tot de buitenklasse (Lachman?) en dan houdt het op. PEC is momenteel kwetsbaar . Slim uitgebuit door een prima coach van GAE.

  30. @Dame

    Diefstal is niet “puberaal”, “kinderachtig” of “humor en foute humor” maar een misdaad en dus crimineel.

    Gevoelswaarde valt niet te objectiveren. De stelling dat emoties direct te koppelen zijn aan resultaten is meer objectiveerbaar ook los van het voetbal. Ik kan mij voorstellen dat mensen die meer direct betrokken zijn bij PEC Zwolle een wat minder fijn gevoel hebben overgehouden aan de resultaten van de laatste 12 wedstrijden. Zoals ik mij ook kan voorstellen dat de inwoners van Nederland een wat minder fijn gevoel hebben over de staat van de economie of over Europa. Maar natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen.

    Betaald voetbal is geen spelletje zoals de naam al doet vermoeden. Er staan grotere (financiële) belangen op het spel dan bij gewoon een balletje trappen. Bij een derby weegt daarbij prestige voor supporters van een club het zwaarst. Wat dat betreft heeft het prestige van PEC Zwolle vandaag met een 4-1 nederlaag een deukje opgelopen. Niet fijn, maar geen ramp. Zorgwekkender zijn de resultaten in de laatste 12 wedstrijden wat volgens mij geen uitleg behoeft.

  31. Laten we dan vaststellen dat ik het allemaal wat lichtvoetiger bekijk dan jij. Ik snap ook wel dat de fanatieke supporter zich meer betrokken voelt bij de club en dat zijn chagrijn na zo’n k-wedstrijd langer duurt dan de mijne.
    En over die schaal. Ik hoorde vanmiddag dat PEC-supporters ooit de middenstip hebben “gestolen” uit Deventer. Vind ik ook niet echt leuk (heb dat steeds gezegd; hou ook niet van die noordelijke gewoonte om spullen te verplaatsen of te “lenen”), maar maak me er toch minder druk om dan jij. Zeker u de schaal onbeschadigd terug is en de schade aan de vitrine vergoed is, is het wat mij betreft klaar. Zei Ron Jans dat trouwens ook niet in een interview voor de wedstrijd? De politie heeft ook wel wat beters te doen, dan achter dit soort kinderachtige acties aan te gaan. Maar ook daarover zullen we het wel niet eens worden.;)

  32. TV Twente blijft maar dooretteren. De gifbeker moet helemaal leeg in Zwolle:

    Quote:
    “Supporters wachten spelersbus PEC Zwolle op na nederlaag tegen Go Ahead Eagles”

    Ze genieten er wel erg van bij TV Twente, dat Zwolle de dupe is. Eerst met de schaal en nu dit verlies.
    Het valt, niet alleen bij de voetbal, maar ook met 112-nieuws e.d. op dat ze erg inzetten op zogenaamd SBS6-emotie-nieuws. Dat geeft dan ook gelijk hun niveau aan 8)

  33. Overigens belachelijk als echt supporters verhaal zijn gaan halen. Hoeveel waren dat er?

    Ze draaien een topseizoen tot nu toe. Ver boven verwachting goed, met verzorgd voetbal.

  34. Wat een ophef! Als neutrale toeschouwer heb ik niet anders kunnen zien dat echte strijd, op echt gras met echte supporters gewonnen heeft van positiespel om het positiespel, kunstgrasjochies en gezelligheidstoeschouwertjes die het vooral leuk en gezellig willen hebben met elkaar. Niets aan te doen, volgende keer beter!

  35. Ik vond het een baalwedstrijd van jewelste. Maar he, Deventer speelde zeer goed en Zwolle deed dit niet. Ijskoude kermis, volgende keer ervan doordrongen zijn dat je na een paar goede wedstrijden tegen grote clubs, de kleintjes niet moet gaan onderschatten. Kan een keer gebeuren.

  36. Supporters die de spelers opwachten na een nederlaag tegen de Eagles….wat een sukkels. Hebben die gasten nou echt niks beters te doen? PEC heeft verloren van de Eagles, ik begrijp dat dat volgens “echte” fans onbestaanbaar is. Het zal wel, feit is dat PEC Zwolle het dit seizoen gewoon goed doet, daar doet die nederlaag van gisteren niets aan af. Zoals ik al eerder aangaf; op naar de volgende wedstrijd!

  37. Dat gelul elke keer met dat Zwolle het gewoon goed doet. Dit soort wedstrijden moet je gewoon winnen, net als tegen RKC. Vorig jaar won je dit soort potjes, slappe hap was het. Je hebt geluk dat je de verliespunten tegen de kleine clubs dit seizoen al hebt binnen gehengeld tegen de grote clubs.

  38. Bericht door Stadshagenees, op 9 december 2013 om 10:19
    Supporters die de spelers opwachten na een nederlaag tegen de Eagles….wat een sukkels. Hebben die gasten nou echt niks beters te doen?

    Spelers worden ook opgewacht na een overwinning.
    Dat mag wel?

    We hebben gisteren verloren door een verkeerde instelling, daar mogen we/ze toch best een discussie voor aangaan met Ron Jans.

  39. Met Stadshagenees eens. Jans was direct na de wedstrijd al eerlijk en duidelijk dat het de instelling zondag onvoldoende was. Moet je dan in een periode waar het eigenlijk best wel goed gaat, net als die bekende supportersgroepen als bijvoorbeeld PSV, je verhaal gaan halen????

  40. EdwinZwolle; de voetbalwereld is nogal opgefokt, ik heb ook na een overwinning spelers nog nooit opgewacht, waarom zou ik ook? Vergelijk het eens met het normale leven. Ik hoop dat je een baan hebt, daar ga ik gemakshalve vanuit. Op een dag zit het jou even wat tegen en maak je een paar fouten, je gaat na je werk terug naar huis en bij thuiskomst staan al jouw collega’s en klanten je op te wachten omdat ze het onacceptabel vinden dat jij die dag een paar steken hebt laten vallen. Ga jij dan ook de discussie aan? Ik vermoed dat je er helemaal niet op zit te wachten. Voetballers zijn ook mensen en voor die jongens is voetbal hun beroep. Eisen dat ze van de Eagles winnen slaat nergens op.

  41. Ga nou niet verder in op die Stadshagenees.
    Die loopt alleen maar te stangen.

    OF hij begrijpt er geen ene moer van , kan ook,

    – Editted –

  42. Ik loop helemaal niet te stangen Wimpie, ik zeg alleen maar wat ik ervan vind. Of vind jij dat niet goed. Je opmerking over mijn iq is lachwekkend en beledigend tegelijk. Voor de rest; laat maar. Fijne dag verder.

  43. Voetbal is religie , meneer Stadshagenees , dat wil je kennelijk niet inzien en dus belachelijk maken .
    Dus heb ik het over de EQ factor, ooit van gehoord …?

  44. Voetbal is religie…? Ok, als ik mijn mening geef doe ik dat niet om mensen belachelijk te maken. In dit geval gaat het om relativeringsvermogen, wat ik bij sommige reageerders mis hier.

  45. Elke club heeft wel eens een bad day, maar waarom uitgerekend tegen de eagles speelt zwolle zijn slechtste wedstrijd van het seizoen 🙁 ik weet zeker dat de wil er wel is bij de spelers maar ik gok dat het ze ontbreekt aan zelfvertrouwen, tenminste dat stralen ze uit op het veld. Misschien een tip voor Ron Jans om de jongens eens even een training zelfvertrouwen te geven? Ik heb er nog wel vertrouwen in, de 9e plek is prima!

  46. Ok, als ik mijn mening geef doe ik dat niet om mensen belachelijk te maken.

    Wellicht heb je dan ook een goede verklaring voor jouw eerdere opmerking?

    wat een sukkels. Hebben die gasten nou echt niks beters te doen?

  47. Ik vind die mensen die na een verloren wedstrijd spelers opwachten sukkels, dat is een mening die ik niet terug neem. Of verwachten jullie van mij dat ik dat soort mensen serieus neem? Laat die spelers met rust, zij verliezen ook niet voor hun lol.

  48. Waar was onze spits?? Volgens mij deed benson helemaal niet mee of was dat dat jongetje dat met handschoenen !!!!!! aaan bij de aftrap stond. Als ik trainer was had ik hem gelijk gewisseld. Toon een beetje karakter. Zosnel mogeljik op zoek naar een spits.

  49. Lees net in de krant, dat heerenveen en utrecht achenteh willen halen in de winter. Dat word nog wat als er een leegloop komt, vooral als lachman ook nog weggaat.

  50. Niet alleen in de krant, het stond hier boven ook al dat spelers vertrekken, maar ook dat ze Anco Jansen als spits op de korrel hebben. Leeuwin van Cambuur zou Lachman moeten vervangen.

  51. Of verwachten jullie van mij dat ik dat soort mensen serieus neem?

    Dus omdat jij ze niet serieus neemt, is dat een vrijbrief om ze te beledigen?

    Waarom heb je dan wel commentaar op Wimpie als hij jou beledigd? Uit zijn reactie was toch duidelijk op te merken dat hij jou ook alles behalve serieus neemt.

    Laat die spelers met rust, zij verliezen ook niet voor hun lol.

    Ze hebben flink lopen verzaken, dus is het terecht dat mensen om een verklaring gaan vragen. Om even terug te koppelen naar jouw eerdere opmerking waarbij je de situatie vergelijkt met een werk situatie. Als ik een order van een belangrijke klant loop te verzaken denkt die toch ook niet: ‘ach laat ik dat volgende week even vragen hoe dat komt’

  52. Jahoor, mensen lezen ook weer eens wat op twitter of lezen op TV Tukker… Er zijn inderdaad een aantal supporters bij de hoofdingang geweest maar dit is niet te vergelijken met het opwachten wat bv de supporters van PSV deden.

    We zouden gewoon weten wat er nou gebeurd is en waarom er wordt verteld dat 1 van de belangrijkste wedstrijden van het jaar niet leeft in de groep.

    Zie het als een persconferentie. Er zijn wat vragen gesteld en beantwoord. Op het einde was er zelfs een applaus omdat Ron wel de ballen heeft om het één en ander uit te leggen.

  53. Geen enkele sporter of team kan voortdurend 100% geven en spelen, altijd is er wel een tijdelijke dip in een seizoen.
    Zeker bij PEC na het wegvallen van enkele belangrijke pionnen, maar gelukkig zijn er daar weer een paar van op de terugweg.
    Ook tijdens de afgelopen periode zagen de kenners dat het goede voetbal bij PEC nog wel aanwezig is, maar dat het scoren moeizaam gaat.
    Helaas liet men het gisteren in de voor supporters zo belangrijke wedstrijd finaal afweten, met name op het mentale vlak.

    Dat er na afloop enkele supporters vragen stellen aan spelers en begeleiders hoe het nou kon dat er juist in deze wedstrijd niet thuis werd gegeven, is voor de beroepsstokers aanleiding om, zonder zich terdege te informeren, extra olie op het vuur te gooien.

    Een spits erbij lijkt mij een noodzaak en Berry Powel is er één die transfervrij is en de broodnodige ervaring meeneemt.

    Maar PEC zal zich weer herpakken: Europees voetbal lonkt!

  54. Bericht door Sinds1910, op 8 december 2013 om 20:42
    Visser heeft deze week een gesprek met een sponsor van BVB en hij noemt het een kans.

    Die sponsor komt (zeer waarschijnlijk) uit onze partnerstad L?nen en opereert in 34 landen met een werknemersaantal van ongeveer 30.500.
    Een flinke jongen dus en ik hoop dat het Adriaan gaat lukken.

  55. @Jeanjacques

    Laten we het hopen dat de heer Visser het lukt deze sponsor binnen te halen en dan ook via dit contact binnen komen met technisch directeur Michael Zorc.

    Afgelopen seizoen heeft Borrussia Dortmund qua merchandising beter gepresteerd dan welke voetbal club ook. De topclubs kwamen niet in de buurt van Dortmund en Bayern.

    Maar ik ben beniewd hoe men reageert als de nieuwe sponsor uit Duitsland komt evenals de nieuwe huuraanwinsten die mee gaan naar Zuid Afrika. Ik hoor verscheidende supporters zeggen NRW heb je niks te zoeken.

    Spelers als Leeuwin, Hemmen en Jansen hebben allen een doorlopend contract.

  56. Stadshagenees, na elke uit wedstrijd staan de supporters te wachten op terug komst van de spelers. Bij winst is er vuurwerk en applaus bij verlies gezamenlijk slikken en weer doorgaan. Dat je supporters in dit geval tussen haakjes zet en daarmee aangeeft dat je daaraan twijfelt is jammer en daarmee sla je de plank volledig mis.

    In Zwolle zijn al zoveel top spelers vertrokken die nu voor grote clubs spelen maar toch lukt het iedere keer weer om nieuwe toppers binnen te halen. Dat is de kracht van onze club en daar heb ik alle vertrouwen in!!

  57. Stadshagenees een 2e figuur van japser? net zo’n dwarsboom mannetje dat alles lekker beter weet? Je word vervelend als ik het zo mag zeggen. 😀

  58. Evert, omdat ik een andere mening heb dan jij ben ik vervelend? Ik respecteer jouw mening en voor de duidelijkheid; Japser ken ik niet. Dit was mijn laatste bijdrage over dit onderwerp. Geniet van PEC dit seizoen, kan nog weleens een pittige tweede seizoenshelft worden.

  59. @Stadshagenees.

    Helemaal met je eens. Met nadruk op ‘kan’.

    Het is “all bets are off” voor de rest van het seizoen. Maar soms heb je zo’n naar voorgevoel…….

Reacties zijn gesloten.