Belangstelling voor Rochdi Achenteh

Zwolle – De kans is groot dat PEC Zwolle voetballer Rochdi Achenteh na de winterstop niet meer bij Zwolle speelt. De 25-jarige linkerverdediger annex middenvelder heeft een aflopend contract en is er niet uitgekomen met de Zwolse clubleiding. Eerder werd bekend dat er serieuze belangsteling is voor Darryl Lachman van binnen- en buitenlandse topclubs.

‘Ik heb een bod van PEC Zwolle afgeslagen, ik kon me er niet in vinden’, vertelt Achenteh in gesprek met Voetbal International. ‘De afspraak is nu dat we kijken of er deze winter geïnteresseerde clubs komen.’ Het lijkt erop dat die transfer er komt. ‘Voor een reëel bedrag mag ik weg. Het zou mooi zijn als Zwolle nog iets aan me zou kunnen verdienen. Zelf heb ik nog niemand gesproken, maar inmiddels hebben FC Utrecht en SC Heerenveen zich bij mijn zaakwaarnemer gemeld.’ Achenteh speelde in de jeugd van PSV en kwam in 2011 van FC Eindhoven naar Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

31 gedachten over “Belangstelling voor Rochdi Achenteh”

  1. Prima speler die er keer op keer weer staat. Een vechter met goede voetballende kwaliteiten zowel verdedigend als aanvallend met goed overzicht op het veld. Hij heeft zich bij PEC prima ontwikkeld tot een ere divisie speler en dat wordt nu opgepikt door de grotere clubs en terecht! Daarnaast zoekt hij vaak contact met het publiek wat ik erg kan waarderen. Nee, bovenstaande commentaren begrijp ik niet! Rochdi zal gemist worden!!

  2. Wegermee. Allebij.

    Heb je Latsman nog gezien bij de 2-0? Volgens mij wilde hij zijn broekje schoon houden door geen sliding in te zetten. Drama.

    Achenteh is de spelverdeler op linksback. Althans dat vind hij zelf. Wat wij vinden … WISSELEN.

  3. Lachman en Achente zijn prima spelers voor Zwolle, logisch dat ze in de belangstelling staan van andere clubs. De supporters die roepen dat ze met een grote strik eromheen weg moeten zijn niet goed wijs. En Henrie, Lachman kan ook een slechte dag hebben, dat heeft Messi ook weleens.

  4. Lachman en Achenteh prima voetballers. Lachman heeft af en toe een wat flegmatieke houding (tegen gae …)maar is een prima verdediger die alleen maar beter gaat worden. Achenteh ook een prima back. Als middenvelder vind ik hem wat minder. Zou wel een verlies zijn voor Zwolle als beiden weg gaan.

  5. Zwollenaarisback

    Dacht je echt dat mijn mening over Lachman valt of staat met het eindresultaat van de wedstrijd?

    Nee natuurlijk niet. Ondanks dat we bovenaan hebben gestaan, is mijn mening over Latsman niet veranderd. Wegermee!

  6. Twee maanden geleden wilden al deze “supporters” nog met deze voetballers op de foto en de schoenen schoonlikken maar nu? Bah wat een NEP!!

  7. Oh Henrie, je hebt geen mening maar roept gewoon maar wat. Dan weet ik dat en dan besteed ik verder geen aandacht meer aan je prietpraat. Fijne dag nog!

  8. Ik kan niet anders dan de reactie van ZIB alleen maar als zeer verstandig te betitelen Henrie, jij roept iets zonder dat je beargumenteert waarom jij die mening over deze spelers hebt. Spelers die het gewoon heel behoorlijk doen bij PEC en dat ze dan in de belangstelling van andere clubs komen te staan is niet meer dan logisch.

  9. Achenteh prima speler, belangrijk voor het team maar als hij vindt dat hij het elders beter kan krijgen…..de groeten. Zou je hem tegen zijn zin laten rondlopen bij de club bakt hij er toch niets meer van.

  10. Stadshagenees, je hoeft voortaan niet meer te melden dat je het eens bent met de mening van ZIB. Ik heb nl. nog nooit anders gezien. Bedankt.:D

  11. Met alle respect, maar Utrecht is geen echte stap hogerop. Heerenveen dit seizoen ook niet, maar daar kan hij nog wel echt doorgroeien.

  12. Misschien gaan er wel vele de komende winterstop, Achenteh, Lachman, Klich etc. etc. We vinden er allemaal wat van, ik ook hoor maar belangrijk blijft toch altijd wat we over houden en met wie we verder moeten. Ik hoop wel dat we niet door die “ondergrens” gaan zakken, 35 punten halen en strijd leveren!

  13. Achenteh is van de Beste bepaalde speler van de eredivisie en vooral van
    pec. Waar hij altijd de 1000 procent gaf voor elk duel die hij inging of het omschakeling. Die ook nog altijd de voetballende oplossing zocht. Die pec zelfs in het sleeptouw nam. Ik zou het hartstikke jammer vinden als hij weg zou gaan. Maar ook als pec-zwolle fan. Maar ik heb genoten van de gretige rochdi. Het was ook te verwachten.

  14. Rochdi is een echte vechter, het zou een gemis zijn als hij weg gaat. Spelers zoals Rochdi hebben we niet veel bij PEC. Er zijn er maar weinig die het duel ingaan zoals hij.
    Daar komt ook nog eens bij dat hij een fantastisch schot in je benen heeft en zowel aanvallend als verdedigend mee kan gaan.

    Zonde als hij gaat!

  15. Met alle respect maar dit is voor het eerst dit jaar dat Utrecht boven Zwolle staat. De 15 speelrondes dat Zwolle hoger staat horen we dit niet. Maar Utrecht staat 1 speelronde hoger en jij durft t aan te halen. Zegt wel iets over jou. Wees er blij mee droeftoeter.

  16. PEC is (nog steeds) een opleidingsclub en handelshuis die het verkopen van onder contract staande spelers nodig heeft om verder te kunnen groeien.
    Met de extra inkomsten moet de club zich langzaam maar zeker gaan wapenen tegen het leegroven door kapitaalkrachtigere clubs in de toekomst.
    Het is een bewijs dat PEC goed bezig is als de spelers in de belangstelling zijn komen te staan.

    Europees voetbal lonkt!