Tijdelijke afsluiting Haersterveerweg

Zwolle – De Haersterveerweg is vanaf vandaag tot en met 18 december afgesloten voor het autoverkeer wegens wegwerkzaamheden. Het verkeer moet omrijden via de Bergkloosterweg. Fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van het fietspad.

 

03-12-2013_reclamemast_mc_drive_a28_zwolle_03.jpg  

 

De wegwerkzaamheden zijn noodzakelijk, omdat er begin deze week ter hoogte van het viaduct A28 schade aan het wegdek van de Haersterveerweg is ontstaan bij het plaatsen van een (reclame)mast door een kraanwagen. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het asfalt, het aanbrengen en egaliseren van de ondergrond en aanbrengen van straatklinkers. Aanliggende bedrijven en woningen zijn bereikbaar via de omleidingsroute. De stremming en omleidingsroute worden met bebording aangegeven.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Tijdelijke afsluiting Haersterveerweg”

  1. Lekker zeg.
    Eerst een mast plaatsen die het wijdse zicht van veel AA-Landen-bewoners beïnvloed en daarbij ook nog de weg dusdanig laten verzakken dat hij nog een week is afgesloten…

  2. Lisanne ik ga er van uit dat je in de Aa landen woont maar ik kan me niet voorstellen dat die mast je uitzicht belemmert. en met die mast heb ik geen moeite woon in de Aa landen en zie hem niet.

  3. Een volle week een straat afsluiten voor die reclamemast waarvan bekend is dat de adverteerders de kosten dragen. Dat wordt een duur grapje voor Mc Donalds, Hotel Lumen en PEC Zwolle die op het bord als zodanig vermeld staan.

  4. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het asfalt, het aanbrengen en egaliseren van de ondergrond en aanbrengen van straatklinkers.

    Dus asfalt eruit? En pleur in die kuil gewoon een paar klinkers? Dat is toch geen gezicht! 😮

Reacties zijn gesloten.