Wie wordt de eerste IJskoning(in) van Zwolle?

Zwolle – Online platform Go-Kids houdt in samenwerking met het IJsbeelden Festival tijdens de kerstvakantie een ludieke kleurwedstrijd. De wedstrijd is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in de regio van Zwolle. De  winnaar wordt een echte IJskoning(in) voor één dag.

nacht_vd_nacht-8.jpg 

Dit past prima binnen het thema 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden, waar de ijsbeelden dit jaar op gebaseerd zijn. De jonge ijskoning(in) wordt in een koninklijk jasje gestoken en wordt vorstelijk onthaald op het IJsbeelden Festival, met een fotomoment op de koninklijke troon. Tevens zijn er een prijzenpakket en een ereronde door de binnenstad beschikbaar gesteld.  ”Het IJsbeelden Festival is dit jaar mede tot stand gekomen door een samenwerking tussen Zwolse ondernemers, en ook voor deze wedstrijd heeft ondernemend Zwolle, en zelfs de regio, de handen ineen gestoken om echt iets leuks aan te bieden. Door op deze manier de verbinding met elkaar te zoeken, zetten we de regio Zwolle positief op de kaart, dus iedereen wint”, aldus Riëtte Mulder van het online platform Go-Kids.

Maar er kan natuurlijk maar één echte winnaar zijn. Deze wordt op 7 januari 2014 getrokken. De kleurplaat kan vanaf vandaag tot en met 3 januari 2014 worden opgehaald en ingeleverd bij de volgende regionale distributiepunten: Het IJsbeelden Festival, De Bibliotheken in Zwolle, Twinkel Kidz, Djambo Kidsplay, Indoor Ski Centrum Zwolle, Camping  Beerze Bulten, Bluefinger restaurant, De Flierefluiter Raalte, Telstar Zwolle, Yosemite, Odeon De Spiegel theaters, ‘t Pannenkoekenschip en Meinesz & Bennesz.

Het IJsbeelden Festival is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Op donderdagen zelfs tot 21.00 uur. En word je dit jaar geen koning(in)? Niet getreurd, naast de hoofdprijs zijn er ook nog talloze andere prijzen beschikbaar.

Voor meer informatie over de wedstrijd kunt u terecht op www.go-kids.nl of mailen naar info@go-kids.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)