Drietal aangehouden voor openbare dronkenschap

Foto van auteur

Zwolle – Drie mannen van 20, 21 en 38 jaar uit Staphorst en Rouveen zijn donderdagavond 19 december op de Korte Kamperstraat in Zwolle door de politie aangehouden omdat ze zich onder invloed van alcohol hadden misdragen.

politie_logo_4.jpg 

Bij de politie waren die avond rond 22.15 uur meldingen binnengekomen over een groep mannen die zich in een aantal cafés in de Zwolse binnenstad zouden misdragen. Op aanwijzingen van getuigen kwam agenten de groep tegen op de Korte Kamperstraat. Een 38-jarige Staphorster werd aangesproken op zijn gedrag maar bleek stomdronken en amper in staat om op zijn benen te staan. Daarop werd de gehele groep gevorderd weg te gaan. De 38-jarige had daar geen oren naar en werd vervolgens aangehouden. De 20 en 21-jarige, afkomstig uit Staphorst en Rouveen, probeerden deze aanhouding te beletten en werden vervolgens ook aangehouden. Daarna vertrok de groep en keerde de rust op straat terug.

3 gedachten over “Drietal aangehouden voor openbare dronkenschap”

  1. Blijkbaar maakten deze 3 droeftoeters deel uit van een grotere groep. 3 man mee met oom agent, de rest op de trekker weer naar huis.

Reacties zijn gesloten.