Theo Vogelsang op amateurbasis naar PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich versterkt met Theo Vogelsang. De 23-jarige Duitser, die werd geboren in Omsk in Rusland, tekent een amateurcontract tot het einde van dit seizoen. In het verleden kwam hij uit voor SV Veldhausen 07, FC Twente en Kickers Offenbach. Ook speelde hij een seizoen op huurbasis bij Go Ahead Eagles, waarin hij in achttien officiële wedstrijden tweemaal wist te scoren. 

Technisch directeur Gerard Nijkamp is tevreden met zijn komst: ,,Theo is een speler, waarmee René Hake in het verleden in de jeugdopleiding van FC Twente al heeft gewerkt. Hij is een jongen met veel potentie en is technisch en tactisch zeer vaardig. Hij heeft het afgelopen halfjaar al vaak bij Jong PEC Zwolle meegetraind en zal hier in eerste instantie ook bij aansluiten. We zijn blij met zijn komst."

Vogelsang, die op de weg terug is van een zware meniscusblessure, hoopt bij PEC Zwolle weer topfit te worden, wedstrijdritme op te doen en in de toekomst belangrijk te kunnen zijn voor de club: ,,PEC Zwolle is een team dat offensief voetbal speelt, met veel creatieve en technisch vaardige spelers. De manier van spelen spreekt mij erg aan. Dit seizoen hoop ik regelmatig met de eerste selectie mee te trainen en in de wedstrijden van Jong PEC Zwolle te overtuigen. Ik merk dat ik elke week fitter word en steeds minder last van mijn knie heb. Als ik weer topfit ben denk ik de club te kunnen helpen." 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Theo Vogelsang op amateurbasis naar PEC Zwolle”

  1. Prima, als het hem niet lukt om weer in goede doen te geraken dan zit PEC er niet te lang mee in de maag.
    Gaat het hem wel lukken dan heeft PEC er misschien nog wat aan en kan er een ander contract volgen.
    Succes!

Reacties zijn gesloten.