Bewonersraad deltaWonen lanceert eigen website

Foto van auteur

Zwolle – Stichting Centrale Bewonersraad van deltaWonen lanceerde vandaag de nieuwe website www.bewonersraaddeltawonen.nl. Met de nieuwe website kan de Stichting Centrale Bewonersraad deltaWonen sneller en beter in spelen op actualiteiten. Ook kan zij huurders uitgebreider informeren over de werkzaamheden en de samenstelling van Stichting Centrale Bewonersraad deltaWonen.

 

deltawonen.jpeg 

 

De heer Gerrietsen (voorzitter Stichting Centrale Bewonersraad deltaWonen), de heer Leideman (directeur deltaWonen) en de heer Van den Belt (maker website, 2Beheer) hebben samen de website officieel gelanceerd. De Stichting Centrale Bewonersraad van deltaWonen adviseert en voert namens alle huurders overleg met directie en medewerkers van deltaWonen. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld de verkoop van woningen, het huur- en toewijzingsbeleid en het financiële beleid. De raad streeft ernaar om transparant te zijn naar huurders. De nieuwe website draagt daar aan bij. Op de website staan nieuwsitems, documentatie, informatie over het bestuur en een agenda.

DeltaWonen is een actieve corporatie met bezit in de gemeente Zwolle, Kampen en Oldebroek; twee steden en een landelijke gemeente. In het werkgebied van deltaWonen wonen ongeveer 200.000 mensen. Van deze 200.000 mensen wonen er circa 40.000 in onze 15.000 woningen. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming biedt deltaWonen nu en in de toekomst woon- en leefkwaliteit, in het bijzonder voor mensen die dat niet zelf kunnen realiseren. DeltaWonen durft daarbij onbevangen en verrassende keuzes te maken. DeltaWonen investeert in duurzame woningen. Door oplopende wachttijden bij toewijzing in het stedelijke gebied investeert deltaWonen de komende jaren met name in Zwolle en Kampen. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)