Sanquin opent nieuwe afnamelocatie in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdag 7 februari opent de zeer gewaardeerde oud-collega arts Dr. M. Bins de nieuwe afnamelocatie van Sanquin Bloedvoorziening in Zwolle.

Op donderdag 2 januari opende Sanquin voor het eerst de deuren van haar nieuwe afnamelocatie aan de Dokter Spanjaardweg 11 in Zwolle. De nieuwe afnamelocatie is meerdere dagen per week geopend en er kan zowel volbloed als plasma worden gegeven. De openingstijden zijn maandag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, woensdag van 12:30 tot 20:00 uur en vrijdag van 8:00 tot 11:00 uur. De inrichting voldoet aan alle moderne eisen van kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid. Sanquin is altijd op zoek naar nieuwe donors. Sanquin verricht levensreddend werk dat niet mogelijk is zonder de onbaatzuchtige gift van bloeddonors. Ieder gezond mens tussen de 18 en 65 jaar, met een gewicht van boven de vijftig kilo, kan zich opgeven als bloeddonor.

Ook bloeddonor worden? U kunt zich aanmelden via de website www.sanquin.nl of bel voor meer informatie naar de gratis donorinformatielijn: 0800 – 5115.

3 gedachten over “Sanquin opent nieuwe afnamelocatie in Zwolle”

  1. Ik vind het wel een prettig gevoel dat het wat steriel is 🙂 Maar ik snap je punt Anne! Inderdaad, erg gezellige medewerkers die goed voor je zorgen!

    En in dit gebouw kun je net meeliften op de WiFi van Isala klinieken of ze hebben er zelfs een apart access point neergezet.

Reacties zijn gesloten.