Buurtvereniging Westenholte wil Buurtwacht

Foto van auteur

Zwolle – Het nieuws, deze zondag, dat een bejaarde vrouw is overleden aan de gevolgen van een inbraak, is in de Zwolse wijk Westenholte hard aangekomen. Er heerst ongeloof, boosheid, maar er is ook actiebereidheid.

Twee wijkbewoners, Rob Jager en Danny Jansen, twijfelden niet en willen actie. Met de Wijkvereniging WVF willen ze met een Whatsapp Groep een Buurtwacht starten. Westenholtenaren kunnen zich vanaf heden aanmmelden via: whatsapp@robjager-fotografie.nl of via Facebook bij Danny Jansen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Buurtvereniging Westenholte wil Buurtwacht”

  1. Hele goede zaak wat ze daar gaan doen een buurtwacht op zetten via whats app .Want wat hier is gebeurt is schandalig de dader hoort niet meer op deze aarde thuis.Wordt ook tijd dat de gemeentelijke politiek er voor gaat zorgen dat er veel beter gesurveileerd wordt door de wijken en niet alleen op de rondwegen snelheids controle.Nee eerst de criminaliteit aanpakken op straat want overal komen ze te laat .De verkiezingsleuzen zijn allemaal mooi maar doe er is wat aan in de praktijk

  2. heel goed hoor dat er een burgerwacht komt, alleen vindt ik het wel jammer dat er pas actie wordt ondernomen nadat er een gewelds delict met dodelijke afloop heeft plaats gevonden, terwijl die inbraak golf al langer actief is

  3. @DJ038 ik woon niet in westenholte en wij hebben het al,het is zeer effectief wat inbraken zeker zal terug brengen en ook alle andere vormen van criminaliteit.

Reacties zijn gesloten.