Gift in de vorm van boeken voor Zoekplein Frion

Foto van auteur

Zwolle – Frion nam woensdagmiddag op een feestelijke manier boeken ter waarde van 500 euro in ontvangst. Dit gebeurde op het Zoekplein aan de Govert Flinckstraat 31 in Zwolle. De heer Gert Evertsen schenkt deze boeken namens voetbalvereniging SVI. Mede dankzij deze gift breiden de beschikbare middelen in het Zoekplein steeds meer uit. De heer Evertsen maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om voor te lezen aan mensen met een verstandelijke beperking.

img_0114_de_officiele_onthulling_van_de_boeken_zoekplein_frion_svi.jpg

Vv SVI is een betrokken club die graag iets doet voor mensen die niet vanzelfsprekend mee kunnen doen in de maatschappij. Ze kijkt regelmatig buiten haar ‘eigen speelveld’. Zo organiseerde de club tijdens haar 60-jarig bestaan het Breman Jostiband-concert. Velen mochten destijds genieten van dit prachtige concert. Dankzij deze boeken kan op een ander vlak opnieuw een groep mensen meedoen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is.

Het Zoekplein
Het Zoekplein van Frion is een multimediatheek en kenniscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking en hun netwerk. Het is een interactieve plek waar ontmoeten, vragen, zoeken, leren en beleven centraal staan. Hulpmiddelen om te leren en te praten over belangrijke onderwerpen in het leven van mensen met een beperking kunnen geleend worden met of zonder adviestraject.

Het Zoekplein wordt niet gefinancierd vanuit reguliere AWBZ-gelden. Met name alle materialen zijn aangeschaft met behulp van subsidie of sponsoring. Frion waardeert deze gift van vv SVI dan ook bijzonder. Opnieuw komen voor mensen met een verstandelijke beperking middelen beschikbaar die hen helpen bij het vinden van antwoorden op vragen, zodat ze zelf meer regie kunnen pakken bij het leven van hun eigen leven.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Gift in de vorm van boeken voor Zoekplein Frion”

Reacties zijn gesloten.