Informatieavond voor mbo én volwassenenopleidingen

Foto van auteur

Een opleiding Verpleegkunde, Toerisme, Techniek? Of misschien toch Vormgeving & Entertainment of de nieuwe horecaopleiding. Landstede biedt opleidingen op alle vakgebieden. En de opleidingen worden steeds leuker, want de studenten leren steeds meer in de praktijk.

Om potentiële studenten volop de gelegenheid te bieden zich te oriënteren, houdt Landstede op donderdag 23 en donderdag 30 augustus een Informatieavond, van 16.30 tot 20.00 uur. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de verschillende vestigingen waar studenten en docenten informatie geven over de vele opleidingen.

Dit jaar is er ook veel aandacht voor cursussen en opleidingen voor volwassenen bij Landstede. Vrijwel alle locaties bieden diverse cursussen en opleidingen aan voor verschillende doelgroepen. Dat kan variëren van een computercursus en taalcursussen tot inburgeringtrajecten en een cursus mobiel telefoneren voor 55-plussers. Hierbij is het aanbod ingedeeld in vier thema’s:

-‘Werken & leren’, voor mensen die een (nieuw) vak willen leren of willen doorgroeien,

-‘Leven & leren’, waarin het ontmoeten met andere mensen centraal staat,

-‘Nederland & leren’, voor anderstaligen en nieuwkomers om hen vertrouwd te maken met de taal en de cultuur en

-‘Beperking & leren’ voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

De komende week wordt, nog voor de informatieavonden, door Landstede de vijfde editie van de Ideekrant huis-aan-huis verspreid op 335.000 adressen in Overijssel, Gelderland en delen van Flevoland en Drenthe.

De krant is deze keer vooral gericht op de cursussen en opleidingen voor volwassenen. Uitgangspunt van de krant is, dat de lezer ideeën kan opdoen om (weer) een opleiding of cursus te gaan volgen.  De informatieavond bij Landstede is op donderdag 23 en donderdag 30 augustus van 16.30 tot 20.00 uur op vrijwel alle Landstede locaties. Op www.landstede.nl vind je de locaties en adressen. Iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie: www.landstede.nl

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)