Optisport viert 20 jarig bestaan in De Vrolijkheid

Foto van auteur

Zwolle – Op 7 maart bestaat Optisport, de exploitant van Zwembad De Vrolijkheid 20 jaar. Dit wordt gevierd met diverse leuke jubileumacties. Zo kan iedereen op vrijdag 7 maart komen zwemmen voor de prijs van 20 jaar geleden en worden alle bezoekers op deze feestelijke dag getrakteerd.

 

Zwemmen voor de prijs van 20 jaar geleden betekent dat iedere bezoeker op vrijdag 7 maart een korting van 35% ontvangt. Ben je ook in maart 1994 geboren? Dan mag je de hele maand maart gratis komen zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid! Alle kinderen die zwemles volgen bij Optisport krijgen een mooie kleurplaat van Zed en Sop, de avonturiers die de kinderen aanmoedigen tijdens de zwemlessen. Vrijdag 7 maart is tevens de aftrap voor leuke acties in de horecagelegenheden van Optisport met kans op een verzorgde reis voor 2 personen naar de Champions League finale in Lissabon, kaartjes voor de bekerfinale in De Kuip, weekendjes weg in een bungalow en vele andere leuke gadgets.

 

Historie

Optisport, de exploitant van Zwembad De Vrolijkheid begon in 1994 met één zwembad. In twee decennia kwamen er steeds meer accommodaties bij: zwembaden, schaatsbanen, fitnesscentra en sporthallen. Inmiddels is Optisport uitgegroeid tot een bedrijf met 1500 medewerkers dat door heel Nederland meer dan 200 sportaccommodaties exploiteert voor gemeenten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)