Diverse activiteiten tijdens Zwolle Fietst!

Zwolle – Gemeente Zwolle organiseerde, samen met een aantal ondernemers, op zaterdag een fietsevent op het Grote Kerkplein. Het event, dat Zwolle Fietst! heette, in aanloop naar de verkiezingen voor Fietsstad 2014. Wethouder René de Heer verrichtte de officiële starthandeling.

 12-04-2014_fietsspektakel_grotkerkplein-rene_de_heer_01.jpg

Zwolle is door de landelijke Fietsersbond met nog vier andere steden genomineerd voor de titel Fietsstad 2014. Op 8 mei wordt bekend welke stad zich daadwerkelijk Fietsstad mag noemen. In aanloop naar de verkiezingen voor Fietsstad 2014 organiseren de vijf genomineerde steden een fietsevent. Zwolle Fietst! werd georganiseerd door de gemeente, de Fietsersbond en Profile de Fietsspecialist (sponsor landelijke Fietsersbond). Verder verleende een aantal lokale ondernemers hun medewerking. Met Zwolle Fietst!, wilde Zwolle bekendheid geven aan de verkiezingen voor fietsstad, extra aandacht geven aan Zwolse fietsroutes en fietsmogelijkheden en mensen enthousiasmeren over fietsen in Zwolle. Gedurende het evenement waren er verschillende activiteiten.

12-04-2014_fietsspektakel_grotkerkplein-rene_de_heer_04.jpg

12-04-2014_fietsspektakel_grotkerkplein-rene_de_heer_02.jpg

12-04-2014_fietsspektakel_grotkerkplein-rene_de_heer_05.jpg 

12-04-2014_fietsspektakel_grotkerkplein-rene_de_heer_03.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Diverse activiteiten tijdens Zwolle Fietst!”

  1. 😀 wat heeft de Heer nou met fietsen?. Zo te zien gaat hij het echt nooit leren. Zou die helm maar ophouden staat stukken beter.

Reacties zijn gesloten.