Arne Slot vertrekt naar SC Cambuur

Zwolle – Arne Slot vertrekt na dit seizoen bij PEC Zwolle. De huidige jeugdtrainer en scout gaat als assistent-trainer aan de slag bij SC Cambuur. Samen met Henk de Jong, Sandor van der Heide en voormalig Zwolle-spelers Jan Bruin en Rene Grotenhuis vormt hij volgend seizoen de technische staf van de club uit Leeuwarden.
 
Slot nam aan het einde van vorig seizoen afscheid als speler van PEC Zwolle. Naast zijn periode in de Hanzestad, speelde hij ook voor NAC Breda en Sparta. Technisch directeur Gerard Nijkamp vindt het jammer dat Slot vertrekt: ,,Arne heeft veel voor PEC Zwolle betekend. Zowel in zijn voetbalcarrière en als jeugdtrainer/ scout. PEC Zwolle is Arne dankbaar voor de jarenlange inzet en energie. De club wenst hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Arne Slot vertrekt naar SC Cambuur”

  1. Jammer dat hij weggaat! welk doek meenemen? Gaat toch weer een clubicoon weg naar een rivaal, zo mag je het toch wel noemen.

  2. Ik snap de keuze wel om voor cambuur te gaan. Als je op zoekt bent naar een nieuwe uitdaging is cambuur gewoon een hele goede optie. Tenslotte is Leeuwarden qua reistijd en afstand prima te doen. Zodra je de IJssel oversteekt en kiest voor een club ten westen van Zwolle is dat gelijk een heel ander verhaal.

    Heerenveen is gewoon meteen een stap te hoog en dat dorpje iets ten zuiden van ons het je ook niks te zoeken.

  3. Laat die man toch lekker gaan. Het gezeik dat het gelijk overloper is slaat ook nergens op. Die zoekt gewoon een nieuwe uitdaging dat heeft iedereen wel eens.

  4. Jammer van deze overstap, had hem liever naar Utrecht, Den Haag of Heerenveen zien gaan. Heb helemaal niets met dat nare camboer, gayventer typetjes daar.

  5. Ik snap niet waarom sommigen het nog presteren om negatief te reageren naar iemand die zoveel voor FC/PEC Zwolle heeft betekend.

    Zie je het voor je dat iedereen zou vinden dat jij niet bij een concurrerend bedrijf mag gaan werken, terwijl je daar een interessantere positie kan krijgen?

    Hopelijk doet Arne het daar erg goed. Dan gaan we hem vast in de toekomst nog wel weer eens terugzien bij PEC.

  6. Laat hem dat “Slot zij met ons” doek ook maar meenemen. Cambuur past goed bij die showmaker, alsjeblieft ze. Heeft idd goede dingen voor de FC gedaan, maar daarom hoeven we hem niet eeuwig te aanbidden. Gebeurt bij mijn werkgever ook niet.

Reacties zijn gesloten.