Opening wijkservicepunt politie in De Pol

Foto van auteur

Op maandag 13 november is het dan zover. Het wijkservicepunt van de politie in wijkcentrum ‘De Pol’ is een feit. Vanaf die dag opent het politiedeel van het wijkservicepunt officieel haar deuren voor de inwoners van Zwolle-Zuid. In het wijkservicepunt komen, naast de politie, ook onder andere Travers en een aanspreekpunt van de gemeente Zwolle. Het wijkservicepunt wordt maandag 13 november officieel geopend door burgemeester Henk Jan Meijer en districtschef Ellen Steenberg.

Bij dit wijkservicepunt kunt u bij de wijkagenten terecht met al uw (politie)gerelateerde vragen. De wijkagenten houden spreekuren op de volgende dagen: op maandagen van 13.00 uur tot 15.00 uur en op woensdagen en donderdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Daarnaast kunt u natuurlijk ook, na het maken van een afspraak, buiten deze tijden op het aanspreekpunt terecht.

Ook kunt u altijd terecht bij het hoofdbureau aan de Koggelaan 8 (maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur) en bij het politiebureau aan de Luttekestraat 35 (maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur (donderdag tot 21.00 uur), op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur). Tevens bestaat de mogelijkheid om, voor een groot aantal delicten zoals onder andere fietsendiefstal, aangifte te doen via internet (zie www.politie.nl, button ‘Aangifte’). Het politiebureau aan de Nieuwe Deventerweg sluit definitief haar deuren nu het wijkservicepunt in ‘De Pol’ gerealiseerd is.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Opening wijkservicepunt politie in De Pol”

Reacties zijn gesloten.