The Color Run dit jaar ook in Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 2 augustus vormt evenemententerrein Park de Wezenlanden te Zwolle het kleurrijke decor van het Net5-event The Color Run. Kaarten voor de laatste twee officiële Color Runs™ van dit jaar zijn vanaf zaterdag 7 juni om 10.00 uur te koop via thecolorrun.co.nl.

color_run_7.jpeg

In de zomer van 2013 bracht Net5 samen met Fjuze de enige echte Color Run™ voor het eerst naar Nederland. Hardlopen en entertainment komen tijdens het event samen en het gaat niet om de prestatie, maar om het plezier. De duizenden deelnemers starten in het wit en finishen als een prachtig kleurenpalet, want ze worden na elke kilometer van top tot teen ondergedompeld in verschillende kleurenpoeders. Na de finish gaat het parcours over in een kleurrijk feestje. Onder het internationale motto ‘be healthy, be happy, be you’ maakt Net5 er ook dit jaar weer drie memorabele dagen vol kleur van!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “The Color Run dit jaar ook in Zwolle”

  1. Ho eens even! Alweer een evenement? >:( Allemaal pratende en bewegende mensen bij elkaar? En al die kleuren, daar heb ik last van! Al die felheid aan m’n ogen. Gemeente, doe er wat aan. Anderen hoeven geen feestje te hebben, ik wil namelijk rust!

  2. haha al weer in Wezenlanden??? IK heb het indruk dat de gemeente en de organisaties klein maar dan ook heel erg klein beetje schijt hebben aan de mening van de omwonenden die de afgelopen tijd aan het zeiken waren dat ze last van dat soort feestje hadden, hahah het belooft weer wat grote groep volwassenen die heen en weer rent en zich kleurt, en keihard schreeuwt…
    BE HAPPY OMWONENDEN!!!
    Wat een gezellige boel is het daar!!

  3. @K, ja er wordt een goed doel aan gekoppeld, maar NET5 is nog steeds geen filantropische instelling, wederom commercie, geld geld geld en geld. Hier wordt ook weer lekker mee verdiend. Heb je al gekeken wat inschrijven kost? Ik niet (echt waar) maar ik durf te wedden dat dit meer als een tientje is….

  4. @K. The Color Run LLC is een commercieel bedrijf , vergeet dat niet. Het bedrijf steunt goede doelen maar daar gaat niet de gehele opbrengst naar toe. Dit staat o.a. ook vermeldt op Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Color_Run

    @Vroeger, meedoen hoeft toch niet 😉 Kost dan wel ??30,- als je dat ervoor over zou hebben:o

Reacties zijn gesloten.