Doorstart Zwolsche Boys

Foto van auteur

Zwolle – Maandag was het een belangrijke dag in het voortbestaan van de s.v. Zwolsche Boys. De toekomst van de roemruchte Zwolse voetbalclub stond op het spel. Er was goed nieuws! Met 7 nieuwe bestuurleden onder leiding van oud- wethouder Hennie Kenkhuis maakt de club uit Zwolle Zuid een doorstart.

Maandagavond werd een buitengewone ledenvergadering gehouden met twee belangrijke agendapunten, te weten een nieuw beleidsplan met een visie gericht op de komende jaren tot het 100 jarig bestaan van de Zwolsche Boys, en invulling van de vacatures bij bestuur en commissies. Via een brandbrief liet de voetbalvereniging recent weten dat het erop of eronder was. De nieuwe bestuursleden gaan onderzoeken of er meer samenwerking met buurman Z.A.C. mogelijk is. Verder heben zich vrijwilligers aangemeld voor diverse comnmissies. De vereniging kan voorlopig vooruit!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Doorstart Zwolsche Boys”

 1. hebben de Kistemakertjes de club niet gezond kunnen houden omdat er een doorstart nodig is dan heeft de voorzitter gefaald met zijn beleid

 2. Hahaha, wat dacht je van: velden afstaan aan de buurman en je club opdoeken?! 😀

  Dat Zwolsche Boys heeft nog NOOIT normaal gelopen!

 3. Ja Boysman,

  De huidige situatie toont aan dat er bij de Boys inderdaad veel mensen rond lopen die wel weten hoe het moet….;)

 4. @Pjotr
  Kistemakers zijn niet van de boys, maar zitten in het bestuur van ZAC.

  Wordt een lastige klus voor Kenkhuis.

 5. Zwollenaar01 wat ben jij een uit de pis getrokken kneus.
  Zwolse boys is de eerste club die betaald voetbal speelde hier.
  Oke het loopt niet zoals het moet daar maar jij hebt duidelijk geen verstand met je grote bek.

 6. He Johnny,

  goed onderbouwd verhaal dit. Het enige wat ik voorstelde was de velden van de hand te doen aan de buurman, aangezien die vereniging sinds hun begin in Zuid wel lekker loopt.

  Dat dat reden is tot schelden voor jou, geeft volgens mij aan dat je weet dat het klopt wat ik zeg.

  Maar goed, ik zal er wel geen verstand van hebben…

 7. zwollenaar01, je vergeet erbij te melden dat je eerste reactie,

  Dat Zwolsche Boys heeft nog NOOIT normaal gelopen!

  ronduit denigrerend is naar alle goed willende boys leden, oh en ik kom uit een PEC nest, dat je het maar weet. Ik ben blij voor de Boys dat dhr Kenkhuis deze taak op zich neemt en verantwoording pakt, ik wens de Boys veel succes en hoop dat ze als onmiskenbaar Zwolse vereniging nog jaaaaren mee mogen gaan.

 8. Ik heb jarenlang bij ZAC gevoetbald, en ook al zal de Boys dan een “kleinere” vereniging zijn, de derby’s tegen elkaar blijven toch de mooiste die er zijn. Ik hoop van harte dat het de Boys-mensen gaat lukken om de boel goed op de rit te houden.

 9. @zwollenaar01, je hebt er inderdaad geen verstand van, dat blijkt uit alles wat je zegt. Bijvoorbeeld uit het feit dat je vindt dat de boys nooit heeft gelopen en bij zac alles goed gaat. Zolang je die mening hebt kun je je beter eerst verdiepen in de situatie, leren lezen en begrijpen en dan je mening herformuleren. Tot die tijd kun je beter niks zeggen.

 10. Zwolse boys werd toch maar eens kampioen in de hoofdklasse!!!!
  Andere ”grotere” clubs hebben dat ”nog” niet de boys nagedaan.
  Al met al ben ik blij dat de boys niet verloren gaan voor het Zwolse amateurvoetbal.
  Succes voor het nieuwe bestuur.

 11. Meer samenwerking tussen beide vereniging op deze locatie is volgens mij een must. Hoop dat dhr. Kenkhuis hier ook naar gaat kijken. Het is toch te gek voor woorden. Dat bij de ene vereniging gebrek aan velden is (dus wedstrijden niet door gaan) terwijl bij de buren er velden vrij zijn.

 12. Geweldig nieuws! @Henny Kenkhuis heel veel succes en fijn dat je dit wilt doen! Moest er niet aan denken dat de “Boys” ter ziele zou gaan. Succes met deze “slapende reus”!

Reacties zijn gesloten.